FLSEMSICO BVBA

Contactgegevens FLSEMSICO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSEMSICO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSEMSICO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Wautierstr. 43 1020 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-25-29-55 32-24-25-29-55

Fax (fax): 32-24-25-34-66 32-24-25-34-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSEMSICO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSEMSICO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSEMSICO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSEMSICO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSEMSICO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSEMSICO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSEMSICO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSEMSICO BVBA
Products information FLSEMSICO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01561676025
Ondernemingsnummer: 1866821289
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 343,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLSEMSICO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cleaning and maintenance products, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSEMSICO BVBA
(Get full report from official database of BE for FLSEMSICO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSEMSICO BVBA
Addition kinds of activities for FLSEMSICO BVBA

02140204. Wolproductie | Wool production
20340201. Data, gedroogd | Dates, dried
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
39310406. Trompetten en delen | Trumpets and parts
51379902. Ziekenhuisjurken, vrouwen en kinderen | Hospital gowns, women's and children's
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij FLSEMSICO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSEMSICO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSEMSICO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSEMSICO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker drukkerij (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vooral de machinebediener/operator helpen en bijstaan. - het aanrijden van de af te werken goederen - de machine voorzien van de af te werken goederen - kleine afstellingen aan de machine (onder toezicht van jouw mentor) - de omgeving rond je machine orderlijk houden

  • Operator CNC schaafbank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die gekend staar voor zijn kwaliteitsvolle producten op vlak van buitenbeleving waar er zwembaden, tuinhuizen, poorten, enzovoort  worden geproduceerd. Jouw taken? Opstarten van de schaafmachine (vierzijdig) Bedienen van de machine Aan de had van de orders, stel je de machine in Scannen van orders Kwaliteit controleren Nakijken of machine goed loopt Uren? Je werkt in 2 ploegen. Vroege ploeg: 5u - 13u / Late ploeg: 13u - 21u

  • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DCO Geetbets

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van FLSEMSICO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLSEMSICO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSEMSICO BVBA. Laat een reactie achter voor FLSEMSICO BVBA. FLSEMSICO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSEMSICO BVBA. Leave a respond for FLSEMSICO BVBA. FLSEMSICO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSEMSICO BVBA op de google maps. Adres en contacten FLSEMSICO BVBA
Location of FLSEMSICO BVBA on the google maps. Address and contacts of FLSEMSICO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSEMSICO BVBA FLSEMSICO BVBA: GETRONICS BELGIUM NV | Billen M | Jan en Nancy | EDDY VAN MAELE | Duysinx D

Other related companies as FLSEMSICO BVBA: GETRONICS BELGIUM NV | Billen M | Jan en Nancy | EDDY VAN MAELE | Duysinx D

FLSEMSICO BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSEMSICO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01561676025. Het bedrijf FLSEMSICO BVBA bevindt zich op het adres: De Wautierstr. 43 1020 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 343,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cleaning and maintenance products, industrial. Producten gemaakt in FLSEMSICO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSEMSICO BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSEMSICO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSEMSICO BVBA, openstaande posities, locatie van FLSEMSICO BVBA op de kaart.

FLSEMSICO BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSEMSICO BVBA, company assigned to the tax number BE01561676025. The company FLSEMSICO BVBA is located at the address: De Wautierstr. 43 1020 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 343,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cleaning and maintenance products, industrial. Products created in FLSEMSICO BVBA were not found.
The main activity of FLSEMSICO BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSEMSICO BVBA is not available. You also can look at reviews of FLSEMSICO BVBA, open positions, location of FLSEMSICO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSEMSICO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSEMSICO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSEMSICO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSEMSICO BVBA, employees, financial statistics.