COIFFURE LES ALOUETTES

Particuliere bedrijvencommunicatie • COIFFURE LES ALOUETTES
Private companiesCommunications • COIFFURE LES ALOUETTES

Contactgegevens COIFFURE LES ALOUETTES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE LES ALOUETTES: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE LES ALOUETTES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES ALOUETTES 42; 1428; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23844603 (+32-23844603) 23844603 (+32-23844603)

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE LES ALOUETTES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE LES ALOUETTES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE LES ALOUETTES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE LES ALOUETTES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE LES ALOUETTES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE LES ALOUETTES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE LES ALOUETTES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE LES ALOUETTES
Products information COIFFURE LES ALOUETTES

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE LES ALOUETTES
(Get full report from official database of BE for COIFFURE LES ALOUETTES)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE LES ALOUETTES
Addition kinds of activities for COIFFURE LES ALOUETTES

3412. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
228102. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
342199. Bestek, nec | Cutlery, nec
511303. Dozen en containers | Boxes and containers
20480201. Botmeel, bereid als diervoeder | Bone meal, prepared as animal feed
73639902. Huishoudelijke hulpdienst | Domestic help service

Werken bij COIFFURE LES ALOUETTES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE LES ALOUETTES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE LES ALOUETTES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE LES ALOUETTES. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp regio Tielt - Actief NV (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Vaste Job

    OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

  • Automechanicus (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een automechanicus Algemeen onderhoud en nazicht van A-Z uitvoeren Defecten kunnen detecteren en herstellen

  • TA Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Veurne Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE LES ALOUETTES in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE LES ALOUETTES in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE LES ALOUETTES. Laat een reactie achter voor COIFFURE LES ALOUETTES. COIFFURE LES ALOUETTES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE LES ALOUETTES. Leave a respond for COIFFURE LES ALOUETTES. COIFFURE LES ALOUETTES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE LES ALOUETTES op de google maps. Adres en contacten COIFFURE LES ALOUETTES
Location of COIFFURE LES ALOUETTES on the google maps. Address and contacts of COIFFURE LES ALOUETTES

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE LES ALOUETTES COIFFURE LES ALOUETTES: FLMARMONDE SPRL | T.C.I. MOTORS | FRANCISCUS DE VULDER | Verpoten S | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as COIFFURE LES ALOUETTES: FLMARMONDE SPRL | T.C.I. MOTORS | FRANCISCUS DE VULDER | Verpoten S | VRIJE BASISSCHOOL

COIFFURE LES ALOUETTES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE LES ALOUETTES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf COIFFURE LES ALOUETTES bevindt zich op het adres: AVENUE DES ALOUETTES 42; 1428; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE LES ALOUETTES is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE LES ALOUETTES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE LES ALOUETTES, openstaande posities, locatie van COIFFURE LES ALOUETTES op de kaart.

COIFFURE LES ALOUETTES is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE LES ALOUETTES, company assigned to the tax number BE05409088134. The company COIFFURE LES ALOUETTES is located at the address: AVENUE DES ALOUETTES 42; 1428; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE LES ALOUETTES is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE LES ALOUETTES is not available. You also can look at reviews of COIFFURE LES ALOUETTES, open positions, location of COIFFURE LES ALOUETTES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE LES ALOUETTES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE LES ALOUETTES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE LES ALOUETTES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE LES ALOUETTES, employees, financial statistics.