COIFFURE LEO

Contactgegevens COIFFURE LEO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE LEO: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE LEO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEWEG 29; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14614125 (+32-14614125) 14614125 (+32-14614125)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE LEO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE LEO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE LEO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE LEO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE LEO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE LEO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE LEO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE LEO
Products information COIFFURE LEO

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE LEO
(Get full report from official database of BE for COIFFURE LEO)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE LEO
Addition kinds of activities for COIFFURE LEO

722100. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
10810101. Exploration, metalen mijnbouw | Exploration, metal mining
26749906. Stofzuigerzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Vacuum cleaner bags: made from purchased materials
32590202. Schoorsteenblaasjes, klei | Chimney thimbles, clay
36950000. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
38260202. Microscopen, elektronen en protonen | Microscopes, electron and proton
38510202. Goggles: zon, veiligheid, industrieel, onderwater, enz. | Goggles: sun, safety, industrial, underwater, etc.
51590101. Katoenhandelaren | Cotton merchants
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory
96310404. Regeling, administratie van nutsbedrijven, lokale overheid | Regulation, administration of utilities, local government

Werken bij COIFFURE LEO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE LEO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE LEO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE LEO. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente Winkelbediende (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je stelt je flexibel op en bent inzetbaar op verschillende afdelingen. - Je bedient de klanten en adviseert waar nodig. - Je houdt de winkel netjes. - Je vult de rekken aan. - Je doet kassawerk.

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Lasser M/V - regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je stelt diverse constructies samen en last ze ook af. Dit kan zowel met halfautomaat, als met TIG gebeuren. Bovendien houden we sterk rekening met jouw competenties en zetten je ook in voor andere taken die aansluiten bij jouw kwaliteiten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

    Regio: WEERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student magazijn tijdens de week | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen per week kan werken in het magazijn. Je zal vnl. ondersteunende magazijnstaken uitvoeren zoals laden en lossen van de vrachtwagens, orderpicken, ... Je wordt tewerkgesteld van 8u30 tot 17u.

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE LEO in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE LEO in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE LEO. Laat een reactie achter voor COIFFURE LEO. COIFFURE LEO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE LEO. Leave a respond for COIFFURE LEO. COIFFURE LEO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE LEO op de google maps. Adres en contacten COIFFURE LEO
Location of COIFFURE LEO on the google maps. Address and contacts of COIFFURE LEO

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE LEO COIFFURE LEO: SLEEPY DIEST | FA. PONT GONTRAN | Dupont G | DUROT SCHIPPING | FRITERIE DES HOUGNES

Other related companies as COIFFURE LEO: SLEEPY DIEST | FA. PONT GONTRAN | Dupont G | DUROT SCHIPPING | FRITERIE DES HOUGNES

COIFFURE LEO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE LEO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf COIFFURE LEO bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEWEG 29; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE LEO is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE LEO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE LEO, openstaande posities, locatie van COIFFURE LEO op de kaart.

COIFFURE LEO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE LEO, company assigned to the tax number BE01141174316. The company COIFFURE LEO is located at the address: TURNHOUTSEWEG 29; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE LEO is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE LEO is not available. You also can look at reviews of COIFFURE LEO, open positions, location of COIFFURE LEO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE LEO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE LEO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE LEO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE LEO, employees, financial statistics.