CARTONNAGES DELSAUX

Contactgegevens CARTONNAGES DELSAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARTONNAGES DELSAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARTONNAGES DELSAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 39, Rue Achille Debacker 7700 Mouscron - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-33-12-78 32-56-33-12-78

Fax (fax): 32-56-33-76-83 32-56-33-76-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARTONNAGES DELSAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARTONNAGES DELSAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARTONNAGES DELSAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARTONNAGES DELSAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARTONNAGES DELSAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARTONNAGES DELSAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARTONNAGES DELSAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARTONNAGES DELSAUX
Products information CARTONNAGES DELSAUX

BTW identificatienummer (tax): BE03221984863
Ondernemingsnummer: 9737701416
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in CARTONNAGES DELSAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boxes, cardboard

Product klasse (product class): Deluxe packaging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARTONNAGES DELSAUX
(Get full report from official database of BE for CARTONNAGES DELSAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARTONNAGES DELSAUX
Addition kinds of activities for CARTONNAGES DELSAUX

34999916. Marine horens, perslucht of stoom | Marine horns, compressed air or steam
48320109. Rots | Rock
50130102. Automobielglas | Automobile glass
50320201. Gipsmateriaal | Drywall materials
82990102. Keramische school | Ceramic school

Werken bij CARTONNAGES DELSAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARTONNAGES DELSAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARTONNAGES DELSAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARTONNAGES DELSAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • bevrachter (M/V) (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -       Dagelijks contact met klanten, partners, filialen en agenten. - Organiseren van de U toegewezen transportopdrachten. - administratieve afhandeling van uw transporten - kostprijs negotiëren, onderhandelen, commerciële feeling - nieuwe contacten leggen met binnen-en buitenlandse transporteurs-onderaannemers - Organiseren van  FTL zendingen , groupage , deelpartijen. - Problem solving skills

 • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

 • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Peer centrum / Grote-Brogel (GROTE-BROGEL)

  Regio: GROTE-BROGEL

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

 • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: WATER-LINK

  Type: Studentenjob

  Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

 • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

 • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: VISIT BRUSSELS

  Type: Vaste Job

  visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

 • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van CARTONNAGES DELSAUX in sociale netwerken
Look for responds of CARTONNAGES DELSAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARTONNAGES DELSAUX. Laat een reactie achter voor CARTONNAGES DELSAUX. CARTONNAGES DELSAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARTONNAGES DELSAUX. Leave a respond for CARTONNAGES DELSAUX. CARTONNAGES DELSAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARTONNAGES DELSAUX op de google maps. Adres en contacten CARTONNAGES DELSAUX
Location of CARTONNAGES DELSAUX on the google maps. Address and contacts of CARTONNAGES DELSAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come CARTONNAGES DELSAUX CARTONNAGES DELSAUX: LE SAINT EMILION | NEW PUBLI-FLASH | K.V.C. DUINENSPRINTERS BREDENE | All Clean Thijs | FRITUUR MARLEEN

Other related companies as CARTONNAGES DELSAUX: LE SAINT EMILION | NEW PUBLI-FLASH | K.V.C. DUINENSPRINTERS BREDENE | All Clean Thijs | FRITUUR MARLEEN

CARTONNAGES DELSAUX is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARTONNAGES DELSAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03221984863. Het bedrijf CARTONNAGES DELSAUX bevindt zich op het adres: 39, Rue Achille Debacker 7700 Mouscron - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boxes, cardboard. Producten gemaakt in CARTONNAGES DELSAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARTONNAGES DELSAUX is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARTONNAGES DELSAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARTONNAGES DELSAUX, openstaande posities, locatie van CARTONNAGES DELSAUX op de kaart.

CARTONNAGES DELSAUX is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARTONNAGES DELSAUX, company assigned to the tax number BE03221984863. The company CARTONNAGES DELSAUX is located at the address: 39, Rue Achille Debacker 7700 Mouscron - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boxes, cardboard. Products created in CARTONNAGES DELSAUX were not found.
The main activity of CARTONNAGES DELSAUX is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARTONNAGES DELSAUX is not available. You also can look at reviews of CARTONNAGES DELSAUX, open positions, location of CARTONNAGES DELSAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARTONNAGES DELSAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARTONNAGES DELSAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARTONNAGES DELSAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARTONNAGES DELSAUX, employees, financial statistics.