COIFFURE JIANI

Contactgegevens COIFFURE JIANI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE JIANI: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE JIANI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACACIASTRAAT 5; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92266731 (+32-92266731) 92266731 (+32-92266731)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE JIANI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE JIANI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE JIANI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE JIANI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE JIANI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE JIANI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE JIANI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE JIANI
Products information COIFFURE JIANI

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE JIANI
(Get full report from official database of BE for COIFFURE JIANI)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE JIANI
Addition kinds of activities for COIFFURE JIANI

17999900. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
50889903. Railroad apparatuur en benodigdheden | Railroad equipment and supplies
50990402. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive
51130305. Fiber blikjes en drums | Fiber cans and drums
73790101. Disk- en diskette conversie service | Disk and diskette conversion service

Werken bij COIFFURE JIANI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE JIANI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE JIANI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE JIANI. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperator nacht (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

  • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE JIANI in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE JIANI in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE JIANI. Laat een reactie achter voor COIFFURE JIANI. COIFFURE JIANI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE JIANI. Leave a respond for COIFFURE JIANI. COIFFURE JIANI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE JIANI op de google maps. Adres en contacten COIFFURE JIANI
Location of COIFFURE JIANI on the google maps. Address and contacts of COIFFURE JIANI

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE JIANI COIFFURE JIANI: INDUSTRIAL CONTROL MACHINES SA | BANK VAN DE POST | FRITERIE DE LA PLACE | IGNAAS DESIMPELAERE | VANHOUCKE FRANKY BVBA

Other related companies as COIFFURE JIANI: INDUSTRIAL CONTROL MACHINES SA | BANK VAN DE POST | FRITERIE DE LA PLACE | IGNAAS DESIMPELAERE | VANHOUCKE FRANKY BVBA

COIFFURE JIANI is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE JIANI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf COIFFURE JIANI bevindt zich op het adres: ACACIASTRAAT 5; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE JIANI is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE JIANI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE JIANI, openstaande posities, locatie van COIFFURE JIANI op de kaart.

COIFFURE JIANI is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE JIANI, company assigned to the tax number BE06585174560. The company COIFFURE JIANI is located at the address: ACACIASTRAAT 5; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE JIANI is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE JIANI is not available. You also can look at reviews of COIFFURE JIANI, open positions, location of COIFFURE JIANI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE JIANI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE JIANI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE JIANI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE JIANI, employees, financial statistics.