FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV

Contactgegevens FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Researchdreef 20 1070 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-56-99-30 32-24-56-99-30

Fax (fax): 32-25-20-02-30 32-25-20-02-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV
Products information FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV

BTW identificatienummer (tax): BE02126098632
Ondernemingsnummer: 3537567138
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 353,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceutical products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV
(Get full report from official database of BE for FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV
Addition kinds of activities for FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV

24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
35559905. Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, enz. | Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, etc.
36510000. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
93110202. Controllers 'kantoor, overheid | Controllers' office, government

Werken bij FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

    Type: Studentenjob

    VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

Zoek naar antwoorden van FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV in sociale netwerken
Look for responds of FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV. Laat een reactie achter voor FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV. FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV. Leave a respond for FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV. FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV op de google maps. Adres en contacten FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV
Location of FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV on the google maps. Address and contacts of FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV: MICHEL DE ROOVER | Dialogue | Kinderopvangdienst | Danny | Charles Verhaest B.V.B.A.

Other related companies as FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV: MICHEL DE ROOVER | Dialogue | Kinderopvangdienst | Danny | Charles Verhaest B.V.B.A.

FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02126098632. Het bedrijf FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV bevindt zich op het adres: Researchdreef 20 1070 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 353,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaceutical products. Producten gemaakt in FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV, openstaande posities, locatie van FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV op de kaart.

FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV, company assigned to the tax number BE02126098632. The company FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV is located at the address: Researchdreef 20 1070 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 353,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaceutical products. Products created in FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV were not found.
The main activity of FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV is not available. You also can look at reviews of FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV, open positions, location of FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLRECKITT BENCK HEALTHCARE(BELG) NV, employees, financial statistics.