FLRACLETTA NV

Contactgegevens FLRACLETTA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLRACLETTA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLRACLETTA NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Hoogleedsesteenweg 442 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-22-69-06 32-51-22-69-06

Fax (fax): 32-51-22-68-76 32-51-22-68-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLRACLETTA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLRACLETTA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLRACLETTA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLRACLETTA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLRACLETTA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLRACLETTA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLRACLETTA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLRACLETTA NV
Products information FLRACLETTA NV

BTW identificatienummer (tax): BE08101013183
Ondernemingsnummer: 3863311767
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 619,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLRACLETTA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brooms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLRACLETTA NV
(Get full report from official database of BE for FLRACLETTA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLRACLETTA NV
Addition kinds of activities for FLRACLETTA NV

17110401. Mechanische aannemer | Mechanical contractor
20660304. Chocoladecoating en siroop | Chocolate coatings and syrup
24310203. Louver ramen, glas, houten frame | Louver windows, glass, wood frame
27310203. Pamfletten: uitgeverij en drukwerk | Pamphlets: publishing and printing
39140204. Bestek, Nikkel Zilver | Flatware, nickle silver

Werken bij FLRACLETTA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLRACLETTA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLRACLETTA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLRACLETTA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: DG EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van FLRACLETTA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLRACLETTA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLRACLETTA NV. Laat een reactie achter voor FLRACLETTA NV. FLRACLETTA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLRACLETTA NV. Leave a respond for FLRACLETTA NV. FLRACLETTA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLRACLETTA NV op de google maps. Adres en contacten FLRACLETTA NV
Location of FLRACLETTA NV on the google maps. Address and contacts of FLRACLETTA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLRACLETTA NV FLRACLETTA NV: WERKH. G. FRANCK-FRANCONI | Job M | Saiz | THOMAS SIFFER | FREMENTEX CARPETS NV

Other related companies as FLRACLETTA NV: WERKH. G. FRANCK-FRANCONI | Job M | Saiz | THOMAS SIFFER | FREMENTEX CARPETS NV

FLRACLETTA NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is FLRACLETTA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101013183. Het bedrijf FLRACLETTA NV bevindt zich op het adres: Hoogleedsesteenweg 442 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 619,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brooms. Producten gemaakt in FLRACLETTA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLRACLETTA NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLRACLETTA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLRACLETTA NV, openstaande posities, locatie van FLRACLETTA NV op de kaart.

FLRACLETTA NV is a company, that was registered 2002 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is FLRACLETTA NV, company assigned to the tax number BE08101013183. The company FLRACLETTA NV is located at the address: Hoogleedsesteenweg 442 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 619,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brooms. Products created in FLRACLETTA NV were not found.
The main activity of FLRACLETTA NV is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLRACLETTA NV is not available. You also can look at reviews of FLRACLETTA NV, open positions, location of FLRACLETTA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLRACLETTA NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLRACLETTA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLRACLETTA NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLRACLETTA NV, employees, financial statistics.