COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS

Particuliere bedrijvenBosbouw • COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS
Private companiesForestry • COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS

Contactgegevens COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDSTRAAT 69; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51251847 (+32-51251847) 51251847 (+32-51251847)

Fax (fax): +32 (51) 855-52-58 +32 (51) 855-52-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS
Products information COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS

BTW identificatienummer (tax): BE02543029785
Ondernemingsnummer: 9225738525
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS
(Get full report from official database of BE for COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS
Addition kinds of activities for COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS

018102. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
30890607. Vezel, gevulkaniseerd | Fiber, vulcanized
35310201. Capstans, schip | Capstans, ship
37140200. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations

Werken bij COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetshulp Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp jobstudent (M/V) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten die willen helpen in de schoonmaak. Dit hoofdzakelijk van appartementen, buitenverblijven enz. Dit is voornamelijk voor regio Blankenberge, maar er zijn ook soms mogelijkheden in Zeebrugge / Westende

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS. Laat een reactie achter voor COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS. COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS. Leave a respond for COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS. COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS op de google maps. Adres en contacten COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS
Location of COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS on the google maps. Address and contacts of COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS: VAN MIEGHEM | ISABELLE DOGNE | Dortu & Fils | YVETTE BARTH | MATHIEU MOONEN

Other related companies as COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS: VAN MIEGHEM | ISABELLE DOGNE | Dortu & Fils | YVETTE BARTH | MATHIEU MOONEN

COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02543029785. Het bedrijf COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS bevindt zich op het adres: ZUIDSTRAAT 69; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS, openstaande posities, locatie van COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS op de kaart.

COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS, company assigned to the tax number BE02543029785. The company COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS is located at the address: ZUIDSTRAAT 69; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS is not available. You also can look at reviews of COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS, open positions, location of COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE JEAN LOUIS DAVIS, employees, financial statistics.