COIFFURE INTERNATIONAL

Contactgegevens COIFFURE INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONGOPLEIN 8; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14427043 (+32-14427043) 14427043 (+32-14427043)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE INTERNATIONAL
Products information COIFFURE INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for COIFFURE INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for COIFFURE INTERNATIONAL

076100. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
599908. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
22580300. Net- en nettingproducten | Net and netting products
28360202. tuberculine | Tuberculins
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
32110304. Structurele glas | Structural glass
35689902. Koorden, as (krachtoverbrenging apparatuur) | Collars, shaft (power transmission equipment)
36440202. Raceways | Raceways
50130205. Gereedschap en uitrusting, auto | Tools and equipment, automotive
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores

Werken bij COIFFURE INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je zal er in vroeg-en laatdiensten werken en instaan voor de verzorging van 100-tal bewoners. Een goede overdracht naar je collega's zal van essentieel belang zijn. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herent – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van COIFFURE INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor COIFFURE INTERNATIONAL. COIFFURE INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE INTERNATIONAL. Leave a respond for COIFFURE INTERNATIONAL. COIFFURE INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten COIFFURE INTERNATIONAL
Location of COIFFURE INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of COIFFURE INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE INTERNATIONAL COIFFURE INTERNATIONAL: COIFFURE BRUNO | CARLOS DE BEER | LUCIEN PELSEMAKER | dubeau | The Cursor Magazine

Other related companies as COIFFURE INTERNATIONAL: COIFFURE BRUNO | CARLOS DE BEER | LUCIEN PELSEMAKER | dubeau | The Cursor Magazine

COIFFURE INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf COIFFURE INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: KONGOPLEIN 8; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE INTERNATIONAL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van COIFFURE INTERNATIONAL op de kaart.

COIFFURE INTERNATIONAL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE02959411621. The company COIFFURE INTERNATIONAL is located at the address: KONGOPLEIN 8; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE INTERNATIONAL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of COIFFURE INTERNATIONAL, open positions, location of COIFFURE INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE INTERNATIONAL, employees, financial statistics.