COIFFURE IMAGINE

Contactgegevens COIFFURE IMAGINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE IMAGINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE IMAGINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PERBAL 23; 6790; AUBANGE, België

Telefoon (phone): 63388890 (+32-63388890) 63388890 (+32-63388890)

Fax (fax): +32 (64) 309-61-92 +32 (64) 309-61-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE IMAGINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE IMAGINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE IMAGINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE IMAGINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE IMAGINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE IMAGINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE IMAGINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE IMAGINE
Products information COIFFURE IMAGINE

BTW identificatienummer (tax): BE04134124755
Ondernemingsnummer: 4199768066
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE IMAGINE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE IMAGINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE IMAGINE
Addition kinds of activities for COIFFURE IMAGINE

873102. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
22110900. Bandages, gaas en chirurgische stoffen, katoen | Bandages, gauzes and surgical fabrics, cotton
23890202. Band uniforms | Band uniforms
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
25310203. Kerken, kerk | Pews, church
32290101. Asbakken, glas | Ashtrays, glass
32990407. Plaques: klei, gips of papier mache | Plaques: clay, plaster, or papier mache
35319907. Mud jacks | Mud jacks
59990300. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters
73810105. Beveiligingsdienst | Security guard service

Werken bij COIFFURE IMAGINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE IMAGINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE IMAGINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE IMAGINE. Looking for open vacancies in other companies

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE IMAGINE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE IMAGINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE IMAGINE. Laat een reactie achter voor COIFFURE IMAGINE. COIFFURE IMAGINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE IMAGINE. Leave a respond for COIFFURE IMAGINE. COIFFURE IMAGINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE IMAGINE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE IMAGINE
Location of COIFFURE IMAGINE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE IMAGINE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE IMAGINE COIFFURE IMAGINE: E.M.C. LES LUPINS | Fontaine M | GROUPE GLASS COMPANY SA | MICHEL JANSSENS | Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication

Other related companies as COIFFURE IMAGINE: E.M.C. LES LUPINS | Fontaine M | GROUPE GLASS COMPANY SA | MICHEL JANSSENS | Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication

COIFFURE IMAGINE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE IMAGINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134124755. Het bedrijf COIFFURE IMAGINE bevindt zich op het adres: RUE PERBAL 23; 6790; AUBANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE IMAGINE is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE IMAGINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE IMAGINE, openstaande posities, locatie van COIFFURE IMAGINE op de kaart.

COIFFURE IMAGINE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE IMAGINE, company assigned to the tax number BE04134124755. The company COIFFURE IMAGINE is located at the address: RUE PERBAL 23; 6790; AUBANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE IMAGINE is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE IMAGINE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE IMAGINE, open positions, location of COIFFURE IMAGINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE IMAGINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE IMAGINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE IMAGINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE IMAGINE, employees, financial statistics.