COIFFURE HUGER

Contactgegevens COIFFURE HUGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE HUGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE HUGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR. THEO TUTSSTRAAT 1; 2530; BOECHOUT, België

Telefoon (phone): 34558819 (+32-34558819) 34558819 (+32-34558819)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE HUGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE HUGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE HUGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE HUGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE HUGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE HUGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE HUGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE HUGER
Products information COIFFURE HUGER

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE HUGER
(Get full report from official database of BE for COIFFURE HUGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE HUGER
Addition kinds of activities for COIFFURE HUGER

097101. Speldiensten | Game services
27540304. Postkaarten, foto: gravure printing | Post cards, picture: gravure printing
32290300. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection
76990507. Pallet reparatie | Pallet repair

Werken bij COIFFURE HUGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE HUGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE HUGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE HUGER. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student orderpicking (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Bleckmann en VIO interim zijn op zoek naar verschillende studenten die enkele dagen per week / maand beschikbaar zijn om een centje bij te verdienen. In het algemeen zal je instaan voor orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen.  Concreet houdt dit in:  Bestellingen klaarmaken met behulp van handscanner of pickbon Artikelen klaarzetten voor winkelverkoop (labelen, etiketteren, ophangen, enz.) Netjes inpakken van de artikelen voor zowel grote als kleine bestellingen Inkomende artikelen in stock brengen Retours verwerken & nog zoveel meer! Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.  

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: PNIEL

    Type: Studentenjob

    Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

  • Kamermeisje / Kamerjongen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MONTOVANI

    Type: Studentenjob

    De kamers en de algemene delen van het hotel proper maken.

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

Zoek naar antwoorden van COIFFURE HUGER in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE HUGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE HUGER. Laat een reactie achter voor COIFFURE HUGER. COIFFURE HUGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE HUGER. Leave a respond for COIFFURE HUGER. COIFFURE HUGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE HUGER op de google maps. Adres en contacten COIFFURE HUGER
Location of COIFFURE HUGER on the google maps. Address and contacts of COIFFURE HUGER

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE HUGER COIFFURE HUGER: SOTIAU | Big Wash | JANSSEN-VAN HOOF | Boxus S | Robat Bernadette

Other related companies as COIFFURE HUGER: SOTIAU | Big Wash | JANSSEN-VAN HOOF | Boxus S | Robat Bernadette

COIFFURE HUGER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE HUGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf COIFFURE HUGER bevindt zich op het adres: DR. THEO TUTSSTRAAT 1; 2530; BOECHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE HUGER is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE HUGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE HUGER, openstaande posities, locatie van COIFFURE HUGER op de kaart.

COIFFURE HUGER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE HUGER, company assigned to the tax number BE07938415527. The company COIFFURE HUGER is located at the address: DR. THEO TUTSSTRAAT 1; 2530; BOECHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE HUGER is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE HUGER is not available. You also can look at reviews of COIFFURE HUGER, open positions, location of COIFFURE HUGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE HUGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE HUGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE HUGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE HUGER, employees, financial statistics.