COIFFURE HILDE

Particuliere bedrijvenBosbouw • COIFFURE HILDE
Private companiesForestry • COIFFURE HILDE

Contactgegevens COIFFURE HILDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE HILDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE HILDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERSTRAAT 87; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13675147 (+32-13675147) 13675147 (+32-13675147)

Fax (fax): +32 (87) 377-78-50 +32 (87) 377-78-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE HILDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE HILDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE HILDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE HILDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE HILDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE HILDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE HILDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE HILDE
Products information COIFFURE HILDE

BTW identificatienummer (tax): BE07284729003
Ondernemingsnummer: 7762359619
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE HILDE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE HILDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE HILDE
Addition kinds of activities for COIFFURE HILDE

236100. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
287399. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
12410103. Test saai, antraciet mijnbouw | Test boring, anthracite mining
34239906. Gietgereedschap, hand | Caulking tools, hand
35360102. Davits | Davits
38220100. Airconditioning en koelbeheersing | Air conditioning and refrigeration controls
38269910. microzuilen | Microprobes
50130204. Testapparatuur, motor | Testing equipment, engine
87110201. Machine tool design | Machine tool design

Werken bij COIFFURE HILDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE HILDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE HILDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE HILDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Binnendienst m/v (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verricht onderhoud, inspecties, reparaties, preppen en opbouwwerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte machines en randapparatuur, teneinde een optimale bedrijfszekerheid van het bedrijfsmiddel voor de gebruiker te realiseren.

  • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Overpelt zijn we op zoek naar een monteur. Je zal instaan voor het monteren van: industriebouw trappen & leuningen metaalconstructies luifels noodtrappen specials

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE HILDE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE HILDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE HILDE. Laat een reactie achter voor COIFFURE HILDE. COIFFURE HILDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE HILDE. Leave a respond for COIFFURE HILDE. COIFFURE HILDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE HILDE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE HILDE
Location of COIFFURE HILDE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE HILDE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE HILDE COIFFURE HILDE: SPORTHAL STANZA | MUTUALITE NEUTRE | Galjoen ('t) | JEAN-ANTOINE HARDY | R. GODERNIAUX

Other related companies as COIFFURE HILDE: SPORTHAL STANZA | MUTUALITE NEUTRE | Galjoen ('t) | JEAN-ANTOINE HARDY | R. GODERNIAUX

COIFFURE HILDE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE HILDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07284729003. Het bedrijf COIFFURE HILDE bevindt zich op het adres: NEERSTRAAT 87; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE HILDE is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE HILDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE HILDE, openstaande posities, locatie van COIFFURE HILDE op de kaart.

COIFFURE HILDE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE HILDE, company assigned to the tax number BE07284729003. The company COIFFURE HILDE is located at the address: NEERSTRAAT 87; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE HILDE is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE HILDE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE HILDE, open positions, location of COIFFURE HILDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE HILDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE HILDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE HILDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE HILDE, employees, financial statistics.