COIFFURE GEERT

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • COIFFURE GEERT
Private companiesTobacco Products • COIFFURE GEERT

Contactgegevens COIFFURE GEERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE GEERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE GEERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTWEG 71; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50208172 (+32-50208172) 50208172 (+32-50208172)

Fax (fax): +32 (53) 892-74-48 +32 (53) 892-74-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE GEERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE GEERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE GEERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE GEERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE GEERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE GEERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE GEERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE GEERT
Products information COIFFURE GEERT

BTW identificatienummer (tax): BE06211914062
Ondernemingsnummer: 5861175537
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE GEERT
(Get full report from official database of BE for COIFFURE GEERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE GEERT
Addition kinds of activities for COIFFURE GEERT

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
28999943. Zout | Salt
50650202. Elektronische buizen: ontvangen en verzenden of industriële | Electronic tubes: receiving and transmitting, or industrial
52610204. Zode | Sod
76290303. Stofzuiger reparatie | Vacuum cleaner repair

Werken bij COIFFURE GEERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE GEERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE GEERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE GEERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio EKE / NAZARETH – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • chauffeur C (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Logopedist(e) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE GEERT in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE GEERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE GEERT. Laat een reactie achter voor COIFFURE GEERT. COIFFURE GEERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE GEERT. Leave a respond for COIFFURE GEERT. COIFFURE GEERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE GEERT op de google maps. Adres en contacten COIFFURE GEERT
Location of COIFFURE GEERT on the google maps. Address and contacts of COIFFURE GEERT

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE GEERT COIFFURE GEERT: Carolin L | D. ARTS | BORDUUR-EXPRES | LA POSTE | TIMMERMAN

Other related companies as COIFFURE GEERT: Carolin L | D. ARTS | BORDUUR-EXPRES | LA POSTE | TIMMERMAN

COIFFURE GEERT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE GEERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211914062. Het bedrijf COIFFURE GEERT bevindt zich op het adres: GENTWEG 71; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE GEERT is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE GEERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE GEERT, openstaande posities, locatie van COIFFURE GEERT op de kaart.

COIFFURE GEERT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE GEERT, company assigned to the tax number BE06211914062. The company COIFFURE GEERT is located at the address: GENTWEG 71; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE GEERT is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE GEERT is not available. You also can look at reviews of COIFFURE GEERT, open positions, location of COIFFURE GEERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE GEERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE GEERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE GEERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE GEERT, employees, financial statistics.