FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA
Private companiesAgricultural Production - Crops • FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA

Contactgegevens FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA

Regio (region): Louvain-La-Neuve, België

Adres (address): Rue Laid Burnia 1 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-54-64-00 32-25-54-64-00

Fax (fax): 32-25-54-62-20 32-25-54-62-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA
Products information FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA

BTW identificatienummer (tax): BE07101806640
Ondernemingsnummer: 9677825927
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA
(Get full report from official database of BE for FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA
Addition kinds of activities for FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA

078102. Landschapsdiensten | Landscape services
615303. Afbetalingspapier | Installment paper
20929909. Schaaldieren, bevroren: bereid | Shellfish, frozen: prepared
26530206. Partities, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, solid fiber: made from purchased materials
36710215. Reizen golfbuizen | Traveling wave tubes

Werken bij FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA in sociale netwerken
Look for responds of FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA. Laat een reactie achter voor FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA. FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA. Leave a respond for FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA. FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA op de google maps. Adres en contacten FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA
Location of FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA on the google maps. Address and contacts of FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA: Engels E | STEDELIJKE SPORTHAL STADSPARK | FRANCIS DUMONT | PLAFONNEERWERKEN DETHIER | DRAGON VERT

Other related companies as FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA: Engels E | STEDELIJKE SPORTHAL STADSPARK | FRANCIS DUMONT | PLAFONNEERWERKEN DETHIER | DRAGON VERT

FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Louvain-La-Neuve, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07101806640. Het bedrijf FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA bevindt zich op het adres: Rue Laid Burnia 1 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Producten gemaakt in FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA, openstaande posities, locatie van FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA op de kaart.

FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA is a company, that was registered 2015 in Louvain-La-Neuve region, Belgium. Full name of company is FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA, company assigned to the tax number BE07101806640. The company FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA is located at the address: Rue Laid Burnia 1 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Products created in FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA were not found.
The main activity of FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA is not available. You also can look at reviews of FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA, open positions, location of FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA, Louvain-La-Neuve: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA, Louvain-La-Neuve: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPFIZER ANIMAL HEALTH SA, employees, financial statistics.