FLPFERD RUGGEBERG BVBA

Contactgegevens FLPFERD RUGGEBERG BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPFERD RUGGEBERG BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPFERD RUGGEBERG BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waterranonkelstr. 2a 1210 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-475-49-30-90 32-475-49-30-90

Fax (fax): 32-22-16-30-54 32-22-16-30-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPFERD RUGGEBERG BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPFERD RUGGEBERG BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPFERD RUGGEBERG BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPFERD RUGGEBERG BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPFERD RUGGEBERG BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPFERD RUGGEBERG BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPFERD RUGGEBERG BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPFERD RUGGEBERG BVBA
Products information FLPFERD RUGGEBERG BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07149597167
Ondernemingsnummer: 9582794189
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLPFERD RUGGEBERG BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machine tools - metal machining

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPFERD RUGGEBERG BVBA
(Get full report from official database of BE for FLPFERD RUGGEBERG BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPFERD RUGGEBERG BVBA
Addition kinds of activities for FLPFERD RUGGEBERG BVBA

349602. Draadketting | Wire chain
504703. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
22119920. Romaines | Romaines
28999935. Oxidatiemiddelen, anorganisch | Oxidizers, inorganic
34480200. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
36439902. Grondklemmen (elektrische bedradingstoestellen) | Ground clamps (electric wiring devices)
39310202. Cellos en onderdelen | Cellos and parts
39610102. Manchetknopen en studs, behalve edelmetaal en edelstenen | Cuff-links and studs, except precious metal and gems
41199906. Vanpool operatie | Vanpool operation

Werken bij FLPFERD RUGGEBERG BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPFERD RUGGEBERG BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPFERD RUGGEBERG BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPFERD RUGGEBERG BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van FLPFERD RUGGEBERG BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLPFERD RUGGEBERG BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPFERD RUGGEBERG BVBA. Laat een reactie achter voor FLPFERD RUGGEBERG BVBA. FLPFERD RUGGEBERG BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPFERD RUGGEBERG BVBA. Leave a respond for FLPFERD RUGGEBERG BVBA. FLPFERD RUGGEBERG BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPFERD RUGGEBERG BVBA op de google maps. Adres en contacten FLPFERD RUGGEBERG BVBA
Location of FLPFERD RUGGEBERG BVBA on the google maps. Address and contacts of FLPFERD RUGGEBERG BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPFERD RUGGEBERG BVBA FLPFERD RUGGEBERG BVBA: MODELBOUW DICK | ISOTHERMIC | VOYAGES DESSAINTES | Foto John | CRESCO

Other related companies as FLPFERD RUGGEBERG BVBA: MODELBOUW DICK | ISOTHERMIC | VOYAGES DESSAINTES | Foto John | CRESCO

FLPFERD RUGGEBERG BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPFERD RUGGEBERG BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07149597167. Het bedrijf FLPFERD RUGGEBERG BVBA bevindt zich op het adres: Waterranonkelstr. 2a 1210 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 832,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Machine tools - metal machining. Producten gemaakt in FLPFERD RUGGEBERG BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPFERD RUGGEBERG BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPFERD RUGGEBERG BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPFERD RUGGEBERG BVBA, openstaande posities, locatie van FLPFERD RUGGEBERG BVBA op de kaart.

FLPFERD RUGGEBERG BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPFERD RUGGEBERG BVBA, company assigned to the tax number BE07149597167. The company FLPFERD RUGGEBERG BVBA is located at the address: Waterranonkelstr. 2a 1210 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 832,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Machine tools - metal machining. Products created in FLPFERD RUGGEBERG BVBA were not found.
The main activity of FLPFERD RUGGEBERG BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPFERD RUGGEBERG BVBA is not available. You also can look at reviews of FLPFERD RUGGEBERG BVBA, open positions, location of FLPFERD RUGGEBERG BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPFERD RUGGEBERG BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPFERD RUGGEBERG BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPFERD RUGGEBERG BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPFERD RUGGEBERG BVBA, employees, financial statistics.