COIFFURE FARRAN

Contactgegevens COIFFURE FARRAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE FARRAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE FARRAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STADSOMVAART 145; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11242187 (+32-11242187) 11242187 (+32-11242187)

Fax (fax): +32 (69) 103-70-57 +32 (69) 103-70-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE FARRAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE FARRAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE FARRAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE FARRAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE FARRAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE FARRAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE FARRAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE FARRAN
Products information COIFFURE FARRAN

BTW identificatienummer (tax): BE05621948242
Ondernemingsnummer: 3930877685
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE FARRAN
(Get full report from official database of BE for COIFFURE FARRAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE FARRAN
Addition kinds of activities for COIFFURE FARRAN

10110200. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
14469909. Silica mijnbouw | Silica mining
27820402. Ontvangstboeken | Receipt books
32720204. Verbrandingsinstallaties, beton | Incinerators, concrete
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
33340000. Primair aluminium | Primary aluminum
50630214. Veiligheidsschakelaars | Safety switches

Werken bij COIFFURE FARRAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE FARRAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE FARRAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE FARRAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • jobstudent verkoopsmedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal van de klant Kassa Aanvullen rekken Orde en netheid

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Villa Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Villa Kruiscalsyde (Pittem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Metselaars (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE FARRAN in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE FARRAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE FARRAN. Laat een reactie achter voor COIFFURE FARRAN. COIFFURE FARRAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE FARRAN. Leave a respond for COIFFURE FARRAN. COIFFURE FARRAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE FARRAN op de google maps. Adres en contacten COIFFURE FARRAN
Location of COIFFURE FARRAN on the google maps. Address and contacts of COIFFURE FARRAN

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE FARRAN COIFFURE FARRAN: REMBRANDT | JOSEPH NAVAUX | BOSCH | LINDA RAVYTS | Brion & Charlot

Other related companies as COIFFURE FARRAN: REMBRANDT | JOSEPH NAVAUX | BOSCH | LINDA RAVYTS | Brion & Charlot

COIFFURE FARRAN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE FARRAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621948242. Het bedrijf COIFFURE FARRAN bevindt zich op het adres: STADSOMVAART 145; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE FARRAN is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE FARRAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE FARRAN, openstaande posities, locatie van COIFFURE FARRAN op de kaart.

COIFFURE FARRAN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE FARRAN, company assigned to the tax number BE05621948242. The company COIFFURE FARRAN is located at the address: STADSOMVAART 145; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE FARRAN is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE FARRAN is not available. You also can look at reviews of COIFFURE FARRAN, open positions, location of COIFFURE FARRAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE FARRAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE FARRAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE FARRAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE FARRAN, employees, financial statistics.