FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL
Private companiesReal Estate • FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL

Contactgegevens FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bd. Du Centenaire 5 1325 Chaumont-Gistoux - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-24-12-43 32-10-24-12-43

Fax (fax): 32-10-24-18-57 32-10-24-18-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL
Products information FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04912780761
Ondernemingsnummer: 9789337158
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tapes, adhesive

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL
(Get full report from official database of BE for FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL
Addition kinds of activities for FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL

5083. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
15419904. Graan lift constructie | Grain elevator construction
20859902. Bourbon Whisky | Bourbon whiskey
32319904. Glasplaat gebogen: gemaakt van gekochte glas | Glass sheet bent: made from purchased glass
32720504. Zilveren, beton | Sills, concrete
34119900. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
44490102. Kanaalvervoer, vracht | Canal transportation, freight
56990303. Rijdende kleding | Riding apparel
91210100. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national

Werken bij FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Bediener lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Ophangen van diverse designradiatoren, LowH2O en toebehoren aan de laklijn (incl. voorbereiding : keuze van ophangijzers, klaarzetten van te lakken producten) - Controleren van gelakte en te lakken producten dmv diverse meetinstrumenten en diverse labels - Afnemen en stapelen van gelakte producten - Intern transport verzorgen - Kwaliteitsformulieren invullen en etikettencontrole uitvoeren

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

Zoek naar antwoorden van FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL. Laat een reactie achter voor FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL. FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL. Leave a respond for FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL. FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL op de google maps. Adres en contacten FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL
Location of FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL on the google maps. Address and contacts of FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL: Wijnen Guido | C.P.A.S. | F. KNOCKAERT | DE HONDT & CASTEELS | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL: Wijnen Guido | C.P.A.S. | F. KNOCKAERT | DE HONDT & CASTEELS | PHARMACIES DE GARDE

FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04912780761. Het bedrijf FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL bevindt zich op het adres: Bd. Du Centenaire 5 1325 Chaumont-Gistoux - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tapes, adhesive. Producten gemaakt in FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL, openstaande posities, locatie van FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL op de kaart.

FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL, company assigned to the tax number BE04912780761. The company FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL is located at the address: Bd. Du Centenaire 5 1325 Chaumont-Gistoux - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tapes, adhesive. Products created in FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL were not found.
The main activity of FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL is not available. You also can look at reviews of FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL, open positions, location of FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPAPETERIES PIERRE MERTENS SPRL, employees, financial statistics.