COIFFURE ETIENNE

Contactgegevens COIFFURE ETIENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE ETIENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE ETIENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KNAPTANDSTRAAT 83; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37762619 (+32-37762619) 37762619 (+32-37762619)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE ETIENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE ETIENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE ETIENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE ETIENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE ETIENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE ETIENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE ETIENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE ETIENNE
Products information COIFFURE ETIENNE

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE ETIENNE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE ETIENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE ETIENNE
Addition kinds of activities for COIFFURE ETIENNE

0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
335603. Magnesium | Magnesium
16290112. Vijverbouw | Pond construction
23530103. Politie hoeden en caps | Police hats and caps
32910601. Doek, schuurmiddel: granaat, emery, aluminiumoxide gecoat | Cloth, abrasive: garnet, emery, aluminum oxide coated
33120111. Teer, van chemische herwinningskoksovens | Tar, from chemical recovery coke ovens
36480100. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
50210105. lockers | Lockers
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign
63999900. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec

Werken bij COIFFURE ETIENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE ETIENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE ETIENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE ETIENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Gemotiveerde huishoudhulp(en) Regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ALGEMENE DIENSTENCENTRALE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE ETIENNE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE ETIENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE ETIENNE. Laat een reactie achter voor COIFFURE ETIENNE. COIFFURE ETIENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE ETIENNE. Leave a respond for COIFFURE ETIENNE. COIFFURE ETIENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE ETIENNE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE ETIENNE
Location of COIFFURE ETIENNE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE ETIENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE ETIENNE COIFFURE ETIENNE: DEXIA | Cnudde BVBA | VANDORMAEL G | COIFFURE STYLISME | Fieer Ch

Other related companies as COIFFURE ETIENNE: DEXIA | Cnudde BVBA | VANDORMAEL G | COIFFURE STYLISME | Fieer Ch

COIFFURE ETIENNE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE ETIENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf COIFFURE ETIENNE bevindt zich op het adres: KNAPTANDSTRAAT 83; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE ETIENNE is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE ETIENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE ETIENNE, openstaande posities, locatie van COIFFURE ETIENNE op de kaart.

COIFFURE ETIENNE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE ETIENNE, company assigned to the tax number BE01141174316. The company COIFFURE ETIENNE is located at the address: KNAPTANDSTRAAT 83; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE ETIENNE is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE ETIENNE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE ETIENNE, open positions, location of COIFFURE ETIENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE ETIENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE ETIENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE ETIENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE ETIENNE, employees, financial statistics.