COIFFURE ETIENNE

Contactgegevens COIFFURE ETIENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE ETIENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE ETIENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGENAKKERSTRAAT 9; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37764206 (+32-37764206) 37764206 (+32-37764206)

Fax (fax): +32 (64) 118-34-28 +32 (64) 118-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE ETIENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE ETIENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE ETIENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE ETIENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE ETIENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE ETIENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE ETIENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE ETIENNE
Products information COIFFURE ETIENNE

BTW identificatienummer (tax): BE05753509521
Ondernemingsnummer: 2945129394
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE ETIENNE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE ETIENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE ETIENNE
Addition kinds of activities for COIFFURE ETIENNE

23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
38429922. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
48229905. Transradio persdienst | Transradio press service
52610300. Kleuterscholen | Retail nurseries
59999909. Betonproducten, pre-cast | Concrete products, pre-cast
80699900. Speciaalziekenhuizen, behalve psychiatrische, nec | Specialty hospitals, except psychiatric, nec

Werken bij COIFFURE ETIENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE ETIENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE ETIENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE ETIENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van COIFFURE ETIENNE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE ETIENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE ETIENNE. Laat een reactie achter voor COIFFURE ETIENNE. COIFFURE ETIENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE ETIENNE. Leave a respond for COIFFURE ETIENNE. COIFFURE ETIENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE ETIENNE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE ETIENNE
Location of COIFFURE ETIENNE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE ETIENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE ETIENNE COIFFURE ETIENNE: Tadimlik SPRL | BERTO COHEN | P. BLOMME | ROBERT RENARD | ROBERT FROMONT

Other related companies as COIFFURE ETIENNE: Tadimlik SPRL | BERTO COHEN | P. BLOMME | ROBERT RENARD | ROBERT FROMONT

COIFFURE ETIENNE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE ETIENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753509521. Het bedrijf COIFFURE ETIENNE bevindt zich op het adres: HOGENAKKERSTRAAT 9; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE ETIENNE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE ETIENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE ETIENNE, openstaande posities, locatie van COIFFURE ETIENNE op de kaart.

COIFFURE ETIENNE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE ETIENNE, company assigned to the tax number BE05753509521. The company COIFFURE ETIENNE is located at the address: HOGENAKKERSTRAAT 9; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE ETIENNE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE ETIENNE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE ETIENNE, open positions, location of COIFFURE ETIENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE ETIENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE ETIENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE ETIENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE ETIENNE, employees, financial statistics.