COIFFURE EMPIRE

Contactgegevens COIFFURE EMPIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE EMPIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE EMPIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 31; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93861585 (+32-93861585) 93861585 (+32-93861585)

Fax (fax): +32 (9) 284-37-63 +32 (9) 284-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE EMPIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE EMPIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE EMPIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE EMPIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE EMPIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE EMPIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE EMPIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE EMPIRE
Products information COIFFURE EMPIRE

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE EMPIRE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE EMPIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE EMPIRE
Addition kinds of activities for COIFFURE EMPIRE

284300. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
08510100. Bosbeheer diensten | Forest management services
26210603. Kopieerpapier | Copy paper
28420500. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
30530202. Verpakking, leer, nec | Packing, leather, nec
32110302. Isolatieglas, verzegelde eenheden | Insulating glass, sealed units

Werken bij COIFFURE EMPIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE EMPIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE EMPIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE EMPIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren schrijnwerker/ Plaatser om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Deurne. Je zal instaan voor het plaatsen van ramen, deuren en garagepoorten.

  • PISTOOLSPUITER (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    GISOPAN NV is opzoek naar een industriële NATLAK. Gisopan is de partner voor draai-, frees-, las- en lakwerk.

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van COIFFURE EMPIRE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE EMPIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE EMPIRE. Laat een reactie achter voor COIFFURE EMPIRE. COIFFURE EMPIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE EMPIRE. Leave a respond for COIFFURE EMPIRE. COIFFURE EMPIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE EMPIRE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE EMPIRE
Location of COIFFURE EMPIRE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE EMPIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE EMPIRE COIFFURE EMPIRE: JEAN-LOUIS DAVID | PADO SPRL | Luciano | Parochiecentrum Familia VZW | Paul

Other related companies as COIFFURE EMPIRE: JEAN-LOUIS DAVID | PADO SPRL | Luciano | Parochiecentrum Familia VZW | Paul

COIFFURE EMPIRE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE EMPIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf COIFFURE EMPIRE bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 31; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE EMPIRE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE EMPIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE EMPIRE, openstaande posities, locatie van COIFFURE EMPIRE op de kaart.

COIFFURE EMPIRE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE EMPIRE, company assigned to the tax number BE02007446289. The company COIFFURE EMPIRE is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 31; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE EMPIRE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE EMPIRE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE EMPIRE, open positions, location of COIFFURE EMPIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE EMPIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE EMPIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE EMPIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE EMPIRE, employees, financial statistics.