COIFFURE DIANE

Contactgegevens COIFFURE DIANE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE DIANE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE DIANE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDSTRAAT 29; 2431; LAAKDAL, België

Telefoon (phone): 14840919 (+32-14840919) 14840919 (+32-14840919)

Fax (fax): +32 (11) 457-27-46 +32 (11) 457-27-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE DIANE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE DIANE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE DIANE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE DIANE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE DIANE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE DIANE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE DIANE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE DIANE
Products information COIFFURE DIANE

BTW identificatienummer (tax): BE07641784667
Ondernemingsnummer: 5293731689
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE DIANE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE DIANE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE DIANE
Addition kinds of activities for COIFFURE DIANE

5045. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
16290101. Caisson boren | Caisson drilling
26780202. Papierpapier en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Newsprint tablets and pads: made from purchased materials
28999950. Olie absorptie apparatuur | Oil absorption equipment
30520300. Rubber belting | Rubber belting
37990201. Alle terreinwagens (ATV) | All terrain vehicles (atv)
51999915. haarborstels | Hairbrushes
75139900. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec
96510100. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency

Werken bij COIFFURE DIANE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE DIANE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE DIANE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE DIANE. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • Monteur/Operator fijn werk regio Aalst - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf regio Aalst gaan wij op zoek naar een gemotiveerde Monteur/Operator samenbouw (m/v). Een greep uit jouw takenpakket: Eenvoudige samenbouw, inpakken en verzenden van toestellen Eenvoudige, routinematige samenbouw van de toestellen volgens de genoemde documenten en voorschriften Kableren van de toestellen Computergestuurd testen van afgewerkte toestellen Het verpakken en verzenden van toestellen

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • IT programmeur C# (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

    Type: Vaste Job

    Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE DIANE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE DIANE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE DIANE. Laat een reactie achter voor COIFFURE DIANE. COIFFURE DIANE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE DIANE. Leave a respond for COIFFURE DIANE. COIFFURE DIANE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE DIANE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE DIANE
Location of COIFFURE DIANE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE DIANE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE DIANE COIFFURE DIANE: STUDIO DUENDE | BIBICHE | ATH?N?E ROYAL | LELIEVRE WIM | BONAMI

Other related companies as COIFFURE DIANE: STUDIO DUENDE | BIBICHE | ATH?N?E ROYAL | LELIEVRE WIM | BONAMI

COIFFURE DIANE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE DIANE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07641784667. Het bedrijf COIFFURE DIANE bevindt zich op het adres: ZANDSTRAAT 29; 2431; LAAKDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE DIANE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE DIANE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE DIANE, openstaande posities, locatie van COIFFURE DIANE op de kaart.

COIFFURE DIANE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE DIANE, company assigned to the tax number BE07641784667. The company COIFFURE DIANE is located at the address: ZANDSTRAAT 29; 2431; LAAKDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE DIANE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE DIANE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE DIANE, open positions, location of COIFFURE DIANE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE DIANE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE DIANE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE DIANE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE DIANE, employees, financial statistics.