FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA

Contactgegevens FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Medialaan 30, Internal Postal Box 5 1800 Vilvorde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-64-97-00 32-22-64-97-00

Fax (fax): 32-22-64-97-05 32-22-64-97-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA
Products information FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA

BTW identificatienummer (tax): BE05828491210
Ondernemingsnummer: 3416717529
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 898,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA
(Get full report from official database of BE for FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA
Addition kinds of activities for FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA

242199. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
15210100. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
15210104. Herstel van brandschade, eengezinswoningen | Repairing fire damage, single-family houses
34430901. Culverts, metalen plaat | Culverts, metal plate
35599930. Stone tumblers | Stone tumblers
37319903. Drogen, drijvend | Drydocks, floating
37649902. Geleide raket- en ruimtevoertuigmotoren, onderzoek en ontwikkeling. | Guided missile and space vehicle engines, research & devel.
38250212. Impedantie meetapparatuur | Impedance measuring equipment
50510212. Ruwijzer | Pig iron
51370101. Jassen: Vrouwen, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: women's, children's, and infants'

Werken bij FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA in sociale netwerken
Look for responds of FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA. Laat een reactie achter voor FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA. FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA. Leave a respond for FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA. FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA op de google maps. Adres en contacten FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA
Location of FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA on the google maps. Address and contacts of FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA: T.C. BEIGEM-HUMBEEK | WALTER | S.I.A. | Dutrieu | CORRA-MAR?CHAL

Other related companies as FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA: T.C. BEIGEM-HUMBEEK | WALTER | S.I.A. | Dutrieu | CORRA-MAR?CHAL

FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05828491210. Het bedrijf FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA bevindt zich op het adres: Medialaan 30, Internal Postal Box 5 1800 Vilvorde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 898,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Producten gemaakt in FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA, openstaande posities, locatie van FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA op de kaart.

FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA, company assigned to the tax number BE05828491210. The company FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA is located at the address: Medialaan 30, Internal Postal Box 5 1800 Vilvorde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 898,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Products created in FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA were not found.
The main activity of FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA is not available. You also can look at reviews of FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA, open positions, location of FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNOVARTIS CONSUMER HEALTH SA, employees, financial statistics.