COIFFURE COUPE ET COULEUR

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • COIFFURE COUPE ET COULEUR
Private companiesReal Estate • COIFFURE COUPE ET COULEUR

Contactgegevens COIFFURE COUPE ET COULEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE COUPE ET COULEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE COUPE ET COULEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MARCHE 30; 4550; NANDRIN, België

Telefoon (phone): 85512488 (+32-85512488) 85512488 (+32-85512488)

Fax (fax): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE COUPE ET COULEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE COUPE ET COULEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE COUPE ET COULEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE COUPE ET COULEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE COUPE ET COULEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE COUPE ET COULEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE COUPE ET COULEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE COUPE ET COULEUR
Products information COIFFURE COUPE ET COULEUR

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE COUPE ET COULEUR
(Get full report from official database of BE for COIFFURE COUPE ET COULEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE COUPE ET COULEUR
Addition kinds of activities for COIFFURE COUPE ET COULEUR

822200. Junior colleges | Junior colleges
24990204. Schoenmakers | Shoe stretchers
25110105. Dressers, huishouden: hout | Dressers, household: wood
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
60199901. Centrale liquiditeitsfaciliteit | Central liquidity facility

Werken bij COIFFURE COUPE ET COULEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE COUPE ET COULEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE COUPE ET COULEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE COUPE ET COULEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STERKERAVEN

    Type: Vaste Job

    Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE COUPE ET COULEUR in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE COUPE ET COULEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE COUPE ET COULEUR. Laat een reactie achter voor COIFFURE COUPE ET COULEUR. COIFFURE COUPE ET COULEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE COUPE ET COULEUR. Leave a respond for COIFFURE COUPE ET COULEUR. COIFFURE COUPE ET COULEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE COUPE ET COULEUR op de google maps. Adres en contacten COIFFURE COUPE ET COULEUR
Location of COIFFURE COUPE ET COULEUR on the google maps. Address and contacts of COIFFURE COUPE ET COULEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE COUPE ET COULEUR COIFFURE COUPE ET COULEUR: PIO (CHEZ) | PIERRE GABRIELS | RENEE HARVENGT | Krims & Krims BVBA | Sprangers Linda

Other related companies as COIFFURE COUPE ET COULEUR: PIO (CHEZ) | PIERRE GABRIELS | RENEE HARVENGT | Krims & Krims BVBA | Sprangers Linda

COIFFURE COUPE ET COULEUR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE COUPE ET COULEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf COIFFURE COUPE ET COULEUR bevindt zich op het adres: RUE DE MARCHE 30; 4550; NANDRIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE COUPE ET COULEUR is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE COUPE ET COULEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE COUPE ET COULEUR, openstaande posities, locatie van COIFFURE COUPE ET COULEUR op de kaart.

COIFFURE COUPE ET COULEUR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE COUPE ET COULEUR, company assigned to the tax number BE09837402343. The company COIFFURE COUPE ET COULEUR is located at the address: RUE DE MARCHE 30; 4550; NANDRIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE COUPE ET COULEUR is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE COUPE ET COULEUR is not available. You also can look at reviews of COIFFURE COUPE ET COULEUR, open positions, location of COIFFURE COUPE ET COULEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE COUPE ET COULEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE COUPE ET COULEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE COUPE ET COULEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE COUPE ET COULEUR, employees, financial statistics.