COIFFURE COLETTE

Contactgegevens COIFFURE COLETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE COLETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE COLETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MOTTE 24; 4260; BRAIVES, België

Telefoon (phone): 19699652 (+32-19699652) 19699652 (+32-19699652)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE COLETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE COLETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE COLETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE COLETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE COLETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE COLETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE COLETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE COLETTE
Products information COIFFURE COLETTE

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE COLETTE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE COLETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE COLETTE
Addition kinds of activities for COIFFURE COLETTE

399999. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
20910330. Zalm, gedroogd | Salmon, dried
26211005. Tube voorraad | Tube stock
26719904. Harsbestendig geïmpregneerd papier voor verpakking | Resinous impregnated paper for packaging
28349908. Eigen geneesmiddelen | Proprietary drug products
34449908. Restaurant plaatwerk | Restaurant sheet metalwork
61530000. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural
92220402. Juridische raad en vervolging, staatsregering | Legal counsel and prosecution, state government

Werken bij COIFFURE COLETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE COLETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE COLETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE COLETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

Zoek naar antwoorden van COIFFURE COLETTE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE COLETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE COLETTE. Laat een reactie achter voor COIFFURE COLETTE. COIFFURE COLETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE COLETTE. Leave a respond for COIFFURE COLETTE. COIFFURE COLETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE COLETTE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE COLETTE
Location of COIFFURE COLETTE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE COLETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE COLETTE COIFFURE COLETTE: FLBRITTE SA | MRO COM | ARTISTIC IMAGERS | JACQUES SCHITTECATTE | SPARTA LILLE

Other related companies as COIFFURE COLETTE: FLBRITTE SA | MRO COM | ARTISTIC IMAGERS | JACQUES SCHITTECATTE | SPARTA LILLE

COIFFURE COLETTE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE COLETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf COIFFURE COLETTE bevindt zich op het adres: RUE DE LA MOTTE 24; 4260; BRAIVES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE COLETTE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE COLETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE COLETTE, openstaande posities, locatie van COIFFURE COLETTE op de kaart.

COIFFURE COLETTE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE COLETTE, company assigned to the tax number BE01108489990. The company COIFFURE COLETTE is located at the address: RUE DE LA MOTTE 24; 4260; BRAIVES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE COLETTE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE COLETTE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE COLETTE, open positions, location of COIFFURE COLETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE COLETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE COLETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE COLETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE COLETTE, employees, financial statistics.