FLMISSIRIAN ET FILS NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FLMISSIRIAN ET FILS NV
Private companiesMetal Mining • FLMISSIRIAN ET FILS NV

Contactgegevens FLMISSIRIAN ET FILS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMISSIRIAN ET FILS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMISSIRIAN ET FILS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridln. 137 1950 Kraainem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-25-92-22 32-27-25-92-22

Fax (fax): 32-27-25-69-64 32-27-25-69-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMISSIRIAN ET FILS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMISSIRIAN ET FILS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMISSIRIAN ET FILS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMISSIRIAN ET FILS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMISSIRIAN ET FILS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMISSIRIAN ET FILS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMISSIRIAN ET FILS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMISSIRIAN ET FILS NV
Products information FLMISSIRIAN ET FILS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04308258056
Ondernemingsnummer: 3646606445
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 394,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLMISSIRIAN ET FILS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tobacco

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMISSIRIAN ET FILS NV
(Get full report from official database of BE for FLMISSIRIAN ET FILS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMISSIRIAN ET FILS NV
Addition kinds of activities for FLMISSIRIAN ET FILS NV

599910. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones
23719900. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
34410202. Bridge secties, geprefabriceerde, spoorweg | Bridge sections, prefabricated, railway
36749912. Stoetbanden of bevestigingen voor halfgeleiderinrichtingen | Stud bases or mounts for semiconductor devices
39999942. Walnootschelpmeel | Walnut shell flour

Werken bij FLMISSIRIAN ET FILS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMISSIRIAN ET FILS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMISSIRIAN ET FILS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMISSIRIAN ET FILS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper van keukens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster van keukens.

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Reditech

    Type: Vaste Job

    De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • Werfleider infrastructuurwerken (Bouw klasse 8) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een werfleider infrastructuurwerken.


    Als werfleider infrastructuurwerken ben jij verantwoordelijk voor:
    - Coördinatie van de werven
    - Nauwe samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers
    - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten
    - Efficiënt, veilig en stipt uitvoeren van de projecten

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van FLMISSIRIAN ET FILS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMISSIRIAN ET FILS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMISSIRIAN ET FILS NV. Laat een reactie achter voor FLMISSIRIAN ET FILS NV. FLMISSIRIAN ET FILS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMISSIRIAN ET FILS NV. Leave a respond for FLMISSIRIAN ET FILS NV. FLMISSIRIAN ET FILS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMISSIRIAN ET FILS NV op de google maps. Adres en contacten FLMISSIRIAN ET FILS NV
Location of FLMISSIRIAN ET FILS NV on the google maps. Address and contacts of FLMISSIRIAN ET FILS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMISSIRIAN ET FILS NV FLMISSIRIAN ET FILS NV: ETIENNE BULTINCK | Gaby | Alizarine | HECTOR BECK | CARROSSERIE WUYTS

Other related companies as FLMISSIRIAN ET FILS NV: ETIENNE BULTINCK | Gaby | Alizarine | HECTOR BECK | CARROSSERIE WUYTS

FLMISSIRIAN ET FILS NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMISSIRIAN ET FILS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04308258056. Het bedrijf FLMISSIRIAN ET FILS NV bevindt zich op het adres: Koningin Astridln. 137 1950 Kraainem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 394,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tobacco. Producten gemaakt in FLMISSIRIAN ET FILS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMISSIRIAN ET FILS NV is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMISSIRIAN ET FILS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMISSIRIAN ET FILS NV, openstaande posities, locatie van FLMISSIRIAN ET FILS NV op de kaart.

FLMISSIRIAN ET FILS NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMISSIRIAN ET FILS NV, company assigned to the tax number BE04308258056. The company FLMISSIRIAN ET FILS NV is located at the address: Koningin Astridln. 137 1950 Kraainem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 394,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tobacco. Products created in FLMISSIRIAN ET FILS NV were not found.
The main activity of FLMISSIRIAN ET FILS NV is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMISSIRIAN ET FILS NV is not available. You also can look at reviews of FLMISSIRIAN ET FILS NV, open positions, location of FLMISSIRIAN ET FILS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMISSIRIAN ET FILS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMISSIRIAN ET FILS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMISSIRIAN ET FILS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMISSIRIAN ET FILS NV, employees, financial statistics.