COIFFURE CHIC & CHOC

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • COIFFURE CHIC & CHOC
Private companiesInsurance Carriers • COIFFURE CHIC & CHOC

Contactgegevens COIFFURE CHIC & CHOC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE CHIC & CHOC: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE CHIC & CHOC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANKERSTRAAT 1; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37762428 (+32-37762428) 37762428 (+32-37762428)

Fax (fax): +32 (58) 796-21-29 +32 (58) 796-21-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE CHIC & CHOC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE CHIC & CHOC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE CHIC & CHOC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE CHIC & CHOC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE CHIC & CHOC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE CHIC & CHOC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE CHIC & CHOC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE CHIC & CHOC
Products information COIFFURE CHIC & CHOC

BTW identificatienummer (tax): BE09277648925
Ondernemingsnummer: 7109771728
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE CHIC & CHOC
(Get full report from official database of BE for COIFFURE CHIC & CHOC)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE CHIC & CHOC
Addition kinds of activities for COIFFURE CHIC & CHOC

382903. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
16230000. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
28190917. Mercurius, opnieuw afgestemd | Mercury, redistilled
35420500. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
38410209. Optometers | Optometers
83990100. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups

Werken bij COIFFURE CHIC & CHOC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE CHIC & CHOC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE CHIC & CHOC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE CHIC & CHOC. Looking for open vacancies in other companies

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • Chauffeur C (enkel rijden en mooie uren) in afvalverwerkend bedrijf te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een afvalverwerkend bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een inspringchauffeur C om ziektes en verloven op te vangen. Je bent vrij in de periode van 13 juli (de vrijdag) t.e.m. 3 augustus . Dit om van maandag tot vrijdag te rijden als C chauffeur op de planning huis aan huis ophaling. Je hebt beladers mee, dus jij staat enkel in om te rijden. Werkrooster: maandag : 7u - 17u15 dinsdag: 7u -13u woensdag: 7u-13u donderdag : 7u- 17u15 vrijdag: 7u - 13u

  • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

  • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE CHIC & CHOC in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE CHIC & CHOC in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE CHIC & CHOC. Laat een reactie achter voor COIFFURE CHIC & CHOC. COIFFURE CHIC & CHOC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE CHIC & CHOC. Leave a respond for COIFFURE CHIC & CHOC. COIFFURE CHIC & CHOC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE CHIC & CHOC op de google maps. Adres en contacten COIFFURE CHIC & CHOC
Location of COIFFURE CHIC & CHOC on the google maps. Address and contacts of COIFFURE CHIC & CHOC

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE CHIC & CHOC COIFFURE CHIC & CHOC: WILFRIED DE SMEDT | CLUB MOTORSPORT COMINES | BERNARD DE DONDER | NYS CHANTAL | JEAN-CLAUDE QUERTENMONT

Other related companies as COIFFURE CHIC & CHOC: WILFRIED DE SMEDT | CLUB MOTORSPORT COMINES | BERNARD DE DONDER | NYS CHANTAL | JEAN-CLAUDE QUERTENMONT

COIFFURE CHIC & CHOC is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE CHIC & CHOC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09277648925. Het bedrijf COIFFURE CHIC & CHOC bevindt zich op het adres: ANKERSTRAAT 1; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE CHIC & CHOC is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE CHIC & CHOC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE CHIC & CHOC, openstaande posities, locatie van COIFFURE CHIC & CHOC op de kaart.

COIFFURE CHIC & CHOC is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE CHIC & CHOC, company assigned to the tax number BE09277648925. The company COIFFURE CHIC & CHOC is located at the address: ANKERSTRAAT 1; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE CHIC & CHOC is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE CHIC & CHOC is not available. You also can look at reviews of COIFFURE CHIC & CHOC, open positions, location of COIFFURE CHIC & CHOC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE CHIC & CHOC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE CHIC & CHOC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE CHIC & CHOC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE CHIC & CHOC, employees, financial statistics.