COIFFURE CHARLOTTE

Contactgegevens COIFFURE CHARLOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE CHARLOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE CHARLOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARAKKENSTRAAT 3; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56511838 (+32-56511838) 56511838 (+32-56511838)

Fax (fax): +32 (12) 542-67-15 +32 (12) 542-67-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE CHARLOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE CHARLOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE CHARLOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE CHARLOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE CHARLOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE CHARLOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE CHARLOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE CHARLOTTE
Products information COIFFURE CHARLOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE03891326904
Ondernemingsnummer: 6958435058
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE CHARLOTTE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE CHARLOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE CHARLOTTE
Addition kinds of activities for COIFFURE CHARLOTTE

072201. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
505200. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
653103. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
20990204. Gist | Yeast
33560202. Gouden en gouden legering: rollen, tekenen of extruderen | Gold and gold alloy: rolling, drawing, or extruding
34990402. Cadeauartikelen, koperen goederen | Giftware, copper goods
36790201. Phonograph naald cartridges | Phonograph needle cartridges
50310000. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
72199902. Wasserij, behalve kracht en munten | Laundry, except power and coin-operated
79990603. Schaatsbaanoperatie | Roller skating rink operation

Werken bij COIFFURE CHARLOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE CHARLOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE CHARLOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE CHARLOTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige SP Neuro (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor de dienst SP Neuro.

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Passie voor ICT én klantencontact? Lees zeker verder! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een passie voor ICT en wil je in een internationaal bedrijf werken? Dan is dit dé job voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zoeken wij een medewerker IT. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers en verantwoordelijk om de problemen in eigen handen te nemen. Er wordt van je verwacht dat je een hoog niveau klantgerichtheid aanbiedt en de eindgebruikers assisteert met hun IT problemen (hardware, netwerk, applicaties, …). Je werkt met ons ticketsysteem en kan prioriteiten correct inschatten. Je volgt jouw tickets op en zorgt ervoor dat de problemen tijdig opgelost geraken. Je staat in verbinding met ons hoofdkantoor in Duitsland om samen problemen op te lossen. Je bent in staat jouw werkprocedure en probleemoplossingen in onze Wiki tool te documenteren. Je volgt stocks op en zal bestellingen aanvragen om onze voorraad op peil te houden. Je kan ons netwerk monitoren en indien nodig problemen (helpen) oplossen. Informatiebeveiliging, servers, PC’s, laptops en smartphones hebben geen geheimen voor jou. Je denkt ook proactief mee met het team en de manager en je doet voorstellen ter optimalisatie van de dienstverlening.

  • Poetshulp Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE CHARLOTTE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE CHARLOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE CHARLOTTE. Laat een reactie achter voor COIFFURE CHARLOTTE. COIFFURE CHARLOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE CHARLOTTE. Leave a respond for COIFFURE CHARLOTTE. COIFFURE CHARLOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE CHARLOTTE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE CHARLOTTE
Location of COIFFURE CHARLOTTE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE CHARLOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE CHARLOTTE COIFFURE CHARLOTTE: JORIS DE ROO | Petanqueclub Hemelhof | SNACK-BAR EL AMAL | NATHAN GELKOP | Vanmaele Spekindustrie nv.

Other related companies as COIFFURE CHARLOTTE: JORIS DE ROO | Petanqueclub Hemelhof | SNACK-BAR EL AMAL | NATHAN GELKOP | Vanmaele Spekindustrie nv.

COIFFURE CHARLOTTE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE CHARLOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03891326904. Het bedrijf COIFFURE CHARLOTTE bevindt zich op het adres: BARAKKENSTRAAT 3; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE CHARLOTTE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE CHARLOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE CHARLOTTE, openstaande posities, locatie van COIFFURE CHARLOTTE op de kaart.

COIFFURE CHARLOTTE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE CHARLOTTE, company assigned to the tax number BE03891326904. The company COIFFURE CHARLOTTE is located at the address: BARAKKENSTRAAT 3; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE CHARLOTTE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE CHARLOTTE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE CHARLOTTE, open positions, location of COIFFURE CHARLOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE CHARLOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE CHARLOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE CHARLOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE CHARLOTTE, employees, financial statistics.