FLMARVAL & VINCENT NV

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • FLMARVAL & VINCENT NV
Private companiesPaper and Allied Products • FLMARVAL & VINCENT NV

Contactgegevens FLMARVAL & VINCENT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMARVAL & VINCENT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMARVAL & VINCENT NV

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Corluystr. 8 2160 Wommelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-53-66-31 32-33-53-66-31

Fax (fax): 32-33-53-21-26 32-33-53-21-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMARVAL & VINCENT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMARVAL & VINCENT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMARVAL & VINCENT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMARVAL & VINCENT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMARVAL & VINCENT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMARVAL & VINCENT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMARVAL & VINCENT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMARVAL & VINCENT NV
Products information FLMARVAL & VINCENT NV

BTW identificatienummer (tax): BE01854461669
Ondernemingsnummer: 5422546386
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLMARVAL & VINCENT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hygiene and toilet products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMARVAL & VINCENT NV
(Get full report from official database of BE for FLMARVAL & VINCENT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMARVAL & VINCENT NV
Addition kinds of activities for FLMARVAL & VINCENT NV

251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
25410304. Tafel- of tegelschoenen, plastic gelamineerd | Table or counter tops, plastic laminated
32720312. Dakpanelen en platen, beton | Roofing tile and slabs, concrete
57319906. Radios, ontvanger type | Radios, receiver type
79991306. Off-track weddenschappen | Off-track betting
86519900. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec

Werken bij FLMARVAL & VINCENT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMARVAL & VINCENT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMARVAL & VINCENT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMARVAL & VINCENT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Aanvuller te grootwarenhuis Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grootwarenhuis te Deurne zoekt Unique Merksem een volume aanvuller. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verzorgt de logistieke dienstverlening voor de afdeling - Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verkoopsruimte, volgens de instructies op het gebied van aanwezigheid, versheid, productinformatie en promoties. - Je zorgt ervoor dat klanten hun aankopen vlot weten te vinden en helpt klanten vriendelijk verder - Je zorgt voor een correcte en duidelijke prijsaanduiding

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

Zoek naar antwoorden van FLMARVAL & VINCENT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMARVAL & VINCENT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMARVAL & VINCENT NV. Laat een reactie achter voor FLMARVAL & VINCENT NV. FLMARVAL & VINCENT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMARVAL & VINCENT NV. Leave a respond for FLMARVAL & VINCENT NV. FLMARVAL & VINCENT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMARVAL & VINCENT NV op de google maps. Adres en contacten FLMARVAL & VINCENT NV
Location of FLMARVAL & VINCENT NV on the google maps. Address and contacts of FLMARVAL & VINCENT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMARVAL & VINCENT NV FLMARVAL & VINCENT NV: Delhaize Proxy | Claes L | Anne Sauna Solar | KRING VAN ZELFSTANDIG VERPLEEGKUNDIGEN | Houzet BVBA

Other related companies as FLMARVAL & VINCENT NV: Delhaize Proxy | Claes L | Anne Sauna Solar | KRING VAN ZELFSTANDIG VERPLEEGKUNDIGEN | Houzet BVBA

FLMARVAL & VINCENT NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMARVAL & VINCENT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01854461669. Het bedrijf FLMARVAL & VINCENT NV bevindt zich op het adres: Corluystr. 8 2160 Wommelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hygiene and toilet products. Producten gemaakt in FLMARVAL & VINCENT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMARVAL & VINCENT NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMARVAL & VINCENT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMARVAL & VINCENT NV, openstaande posities, locatie van FLMARVAL & VINCENT NV op de kaart.

FLMARVAL & VINCENT NV is a company, that was registered 2014 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is FLMARVAL & VINCENT NV, company assigned to the tax number BE01854461669. The company FLMARVAL & VINCENT NV is located at the address: Corluystr. 8 2160 Wommelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hygiene and toilet products. Products created in FLMARVAL & VINCENT NV were not found.
The main activity of FLMARVAL & VINCENT NV is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMARVAL & VINCENT NV is not available. You also can look at reviews of FLMARVAL & VINCENT NV, open positions, location of FLMARVAL & VINCENT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMARVAL & VINCENT NV, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMARVAL & VINCENT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMARVAL & VINCENT NV, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMARVAL & VINCENT NV, employees, financial statistics.