COIFFURE CECILE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • COIFFURE CECILE
Private companiesMotion Pictures • COIFFURE CECILE

Contactgegevens COIFFURE CECILE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE CECILE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE CECILE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE F.MAIGRET 11; 7030; MONS, België

Telefoon (phone): 65354641 (+32-65354641) 65354641 (+32-65354641)

Fax (fax): +32 (69) 151-53-53 +32 (69) 151-53-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE CECILE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE CECILE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE CECILE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE CECILE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE CECILE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE CECILE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE CECILE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE CECILE
Products information COIFFURE CECILE

BTW identificatienummer (tax): BE01404296875
Ondernemingsnummer: 4041839599
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE CECILE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE CECILE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE CECILE
Addition kinds of activities for COIFFURE CECILE

249913. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
22410000. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
24110205. Pole snij aannemers | Pole cutting contractors
30890105. Vuilnisbakken, kunststoffen | Garbage containers, plastics
35850601. Ontvochtigers elektrische, behalve draagbare | Dehumidifiers electric, except portable
38120601. Luchtverkeersleidingssystemen en -apparatuur, elektronisch | Air traffic control systems and equipment, electronic
50879905. Drankuitrusting en -systemen | Liquor dispensing equipment and systems

Werken bij COIFFURE CECILE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE CECILE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE CECILE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE CECILE. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een monteur voor sanitair en centrale verwarming. Je hebt reeds 2 jaar ervaring als MONTEUR/ loodgieter sanitair om volgende taken uit te voeren: je monteert en installeert sanitair ervaring met gas en mazout is een pluspunt maar is geen vereiste je kan vloerverwarming leggen en aansluiten je kan planlezen je werkt binnen een straal van 100 km

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van COIFFURE CECILE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE CECILE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE CECILE. Laat een reactie achter voor COIFFURE CECILE. COIFFURE CECILE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE CECILE. Leave a respond for COIFFURE CECILE. COIFFURE CECILE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE CECILE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE CECILE
Location of COIFFURE CECILE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE CECILE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE CECILE COIFFURE CECILE: DESTA | Ici Solutions | JOSEF TOEBAERT | EUROPEAN DIAMOND COMPANY | Constantia bvba

Other related companies as COIFFURE CECILE: DESTA | Ici Solutions | JOSEF TOEBAERT | EUROPEAN DIAMOND COMPANY | Constantia bvba

COIFFURE CECILE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE CECILE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01404296875. Het bedrijf COIFFURE CECILE bevindt zich op het adres: RUE F.MAIGRET 11; 7030; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE CECILE is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE CECILE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE CECILE, openstaande posities, locatie van COIFFURE CECILE op de kaart.

COIFFURE CECILE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE CECILE, company assigned to the tax number BE01404296875. The company COIFFURE CECILE is located at the address: RUE F.MAIGRET 11; 7030; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE CECILE is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE CECILE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE CECILE, open positions, location of COIFFURE CECILE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE CECILE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE CECILE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE CECILE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE CECILE, employees, financial statistics.