FLMACTAC EUROPE SA

Contactgegevens FLMACTAC EUROPE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMACTAC EUROPE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMACTAC EUROPE SA

Regio (region): Soignies, België

Adres (address): Bd. John Fitzgerald Kennedy 7060 Soignies - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-67-34-62-11 32-67-34-62-11

Fax (fax): 32-67-33-05-74 32-67-33-05-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMACTAC EUROPE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMACTAC EUROPE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMACTAC EUROPE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMACTAC EUROPE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMACTAC EUROPE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMACTAC EUROPE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMACTAC EUROPE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMACTAC EUROPE SA
Products information FLMACTAC EUROPE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04445587158
Ondernemingsnummer: 8235595703
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLMACTAC EUROPE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glues, adhesives and applicators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMACTAC EUROPE SA
(Get full report from official database of BE for FLMACTAC EUROPE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMACTAC EUROPE SA
Addition kinds of activities for FLMACTAC EUROPE SA

354702. Secundaire walserij apparatuur | Secondary rolling mill equipment
523100. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
28920221. Watergels (explosief) | Water gels (explosive)
35440102. Diesetsets voor metalen stempelen (persen) | Die sets for metal stamping (presses)
50130102. Automobielglas | Automobile glass
50949902. Juweliers bevindingen | Jewelers' findings
83220305. Eerste hulp service | First aid service

Werken bij FLMACTAC EUROPE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMACTAC EUROPE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMACTAC EUROPE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMACTAC EUROPE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • cnc bediender m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

  • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

  • Klinisch (kinder)psycholoog/ Systeem-of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: KRIEKELAAR DUFFEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel ° Master in de psychologie | optie klinische psychologie ° Systeem- of Gedragstherapeut (of in opleiding) | optie kinderen & jongeren ° Bereid om in het teamgebeuren van een nieuwe vestiging te stappen

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

  • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van FLMACTAC EUROPE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLMACTAC EUROPE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMACTAC EUROPE SA. Laat een reactie achter voor FLMACTAC EUROPE SA. FLMACTAC EUROPE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMACTAC EUROPE SA. Leave a respond for FLMACTAC EUROPE SA. FLMACTAC EUROPE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMACTAC EUROPE SA op de google maps. Adres en contacten FLMACTAC EUROPE SA
Location of FLMACTAC EUROPE SA on the google maps. Address and contacts of FLMACTAC EUROPE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMACTAC EUROPE SA FLMACTAC EUROPE SA: BUREAU CIBE | S.R.J. Le Foyer | Visual Creations BVBA | J.M. ORY | SOCIABELCO

Other related companies as FLMACTAC EUROPE SA: BUREAU CIBE | S.R.J. Le Foyer | Visual Creations BVBA | J.M. ORY | SOCIABELCO

FLMACTAC EUROPE SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Soignies, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMACTAC EUROPE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04445587158. Het bedrijf FLMACTAC EUROPE SA bevindt zich op het adres: Bd. John Fitzgerald Kennedy 7060 Soignies - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Glues, adhesives and applicators. Producten gemaakt in FLMACTAC EUROPE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMACTAC EUROPE SA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMACTAC EUROPE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMACTAC EUROPE SA, openstaande posities, locatie van FLMACTAC EUROPE SA op de kaart.

FLMACTAC EUROPE SA is a company, that was registered 2016 in Soignies region, Belgium. Full name of company is FLMACTAC EUROPE SA, company assigned to the tax number BE04445587158. The company FLMACTAC EUROPE SA is located at the address: Bd. John Fitzgerald Kennedy 7060 Soignies - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Glues, adhesives and applicators. Products created in FLMACTAC EUROPE SA were not found.
The main activity of FLMACTAC EUROPE SA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMACTAC EUROPE SA is not available. You also can look at reviews of FLMACTAC EUROPE SA, open positions, location of FLMACTAC EUROPE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMACTAC EUROPE SA, Soignies: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMACTAC EUROPE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMACTAC EUROPE SA, Soignies: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMACTAC EUROPE SA, employees, financial statistics.