COIFFURE CARINE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • COIFFURE CARINE
Private companiesEducational Services • COIFFURE CARINE

Contactgegevens COIFFURE CARINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE CARINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE CARINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOOREERSELS 9; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14317526 (+32-14317526) 14317526 (+32-14317526)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE CARINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE CARINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE CARINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE CARINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE CARINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE CARINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE CARINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE CARINE
Products information COIFFURE CARINE

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE CARINE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE CARINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE CARINE
Addition kinds of activities for COIFFURE CARINE

2259. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
513604. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings
874400. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
31449902. Dress schoenen, vrouwen | Dress shoes, women's
38290205. Verdampingsmeters | Evaporation meters
51491100. Bakbenodigdheden | Baking supplies
52119902. Kasten, keuken | Cabinets, kitchen

Werken bij COIFFURE CARINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE CARINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE CARINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE CARINE. Looking for open vacancies in other companies

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • WERFLEIDER WEGENISWERKEN - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van 1 of meerdere werven waar je, onder meer, volgende taken zal uitvoeren: inplannen van de werken opvolging en controle van de uitgevoerde werken beheer van het materiaal op de werf bijwonen van de werfvergaderingen rapportering aan de werfleider sturen en motiveren van eigen werknemers en onderaannemers dagrapporten en dagboeken bijhouden organisatie van de werf

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Kapper/Kapster (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Hairstyle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een polyvalente (dames en heren) kapper / kapster.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE CARINE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE CARINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE CARINE. Laat een reactie achter voor COIFFURE CARINE. COIFFURE CARINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE CARINE. Leave a respond for COIFFURE CARINE. COIFFURE CARINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE CARINE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE CARINE
Location of COIFFURE CARINE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE CARINE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE CARINE COIFFURE CARINE: STATION-SERVICE SAGA | PAUWELS MARC | CHRISTIAN CAILLAUX | FEDERAAL AANKOOPBUREAU | CC Heftrucks

Other related companies as COIFFURE CARINE: STATION-SERVICE SAGA | PAUWELS MARC | CHRISTIAN CAILLAUX | FEDERAAL AANKOOPBUREAU | CC Heftrucks

COIFFURE CARINE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE CARINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf COIFFURE CARINE bevindt zich op het adres: GOOREERSELS 9; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE CARINE is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE CARINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE CARINE, openstaande posities, locatie van COIFFURE CARINE op de kaart.

COIFFURE CARINE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE CARINE, company assigned to the tax number BE06072662353. The company COIFFURE CARINE is located at the address: GOOREERSELS 9; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Enfants, Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE CARINE is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE CARINE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE CARINE, open positions, location of COIFFURE CARINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE CARINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE CARINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE CARINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE CARINE, employees, financial statistics.