FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC

Particuliere bedrijvenLegale diensten • FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC
Private companiesLegal Services • FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC

Contactgegevens FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rte. De Lennik 900 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-22-16-15 32-42-22-16-15

Fax (fax): 32-43-88-11-03 32-43-88-11-03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC
Products information FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC

BTW identificatienummer (tax): BE09489685058
Ondernemingsnummer: 4619171142
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC
(Get full report from official database of BE for FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC
Addition kinds of activities for FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC

32590202. Schoorsteenblaasjes, klei | Chimney thimbles, clay
33519902. Brass rollen en tekenen | Brass rolling and drawing
37149903. Dump truck lift mechanisme | Dump truck lifting mechanism
73899914. Drive-a-way autoservice | Drive-a-way automobile service
76299902. Bedrijfsmachine reparatie, elektrisch | Business machine repair, electric

Werken bij FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Afspraakplanners te Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: TelSmart

    Type: Werfreserve

    Als afspraakplanner kan je uw talenten ontplooien in agendabeheer : je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in ( coldcalling + referenties + bestaande klanten ) databasebeheer : je update de gegevens in de CRM

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC in sociale netwerken
Look for responds of FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC. Laat een reactie achter voor FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC. FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC. Leave a respond for FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC. FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC op de google maps. Adres en contacten FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC
Location of FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC on the google maps. Address and contacts of FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC: BBL | L.G.C. | IT-Omikron BVBA | GROENENDAALS DU PAYS DES FLANDRES | MARC CLAESSENS

Other related companies as FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC: BBL | L.G.C. | IT-Omikron BVBA | GROENENDAALS DU PAYS DES FLANDRES | MARC CLAESSENS

FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09489685058. Het bedrijf FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC bevindt zich op het adres: Rte. De Lennik 900 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 718,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Producten gemaakt in FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC, openstaande posities, locatie van FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC op de kaart.

FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC is a company, that was registered 2005 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC, company assigned to the tax number BE09489685058. The company FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC is located at the address: Rte. De Lennik 900 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 718,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Products created in FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC were not found.
The main activity of FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC is not available. You also can look at reviews of FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC, open positions, location of FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLES PHARMACIES POPULAIRES LIEGEOISES SC, employees, financial statistics.