COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS

Contactgegevens COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PآTURAGES 22; 7340; COLFONTAINE, België

Telefoon (phone): 65665312 (+32-65665312) 65665312 (+32-65665312)

Fax (fax): +32 (53) 339-85-93 +32 (53) 339-85-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS
Products information COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS

BTW identificatienummer (tax): BE02153289794
Ondernemingsnummer: 4104187011
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS
(Get full report from official database of BE for COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS
Addition kinds of activities for COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS

333900. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
399500. Begraafbakken | Burial caskets
508406. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
20340206. Vruchten, gesulfureerd | Fruits, sulphured
35530000. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
37110409. Street flushers, assemblage van | Street flushers, assembly of
39650301. Oogjes, metaal: kleding, stoffen, laarzen of schoenen | Eyelets, metal: clothing, fabrics, boots, or shoes
47890000. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
79229904. Ticketbureau, theatraal | Ticket agency, theatrical
87340202. Productcertificatie, veiligheid of prestatie | Product certification, safety or performance

Werken bij COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DGS

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

  • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS. Laat een reactie achter voor COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS. COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS. Leave a respond for COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS. COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS op de google maps. Adres en contacten COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS
Location of COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS on the google maps. Address and contacts of COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS: Van Nyverseel | Envirodesk NV | Ishtar Haarmode | TIERC? FRANCO-BELGE | ST.VITHER M?BEL CENTER

Other related companies as COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS: Van Nyverseel | Envirodesk NV | Ishtar Haarmode | TIERC? FRANCO-BELGE | ST.VITHER M?BEL CENTER

COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02153289794. Het bedrijf COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS bevindt zich op het adres: RUE DES PآTURAGES 22; 7340; COLFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 575,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS, openstaande posities, locatie van COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS op de kaart.

COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS, company assigned to the tax number BE02153289794. The company COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS is located at the address: RUE DES PآTURAGES 22; 7340; COLFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 575,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS is not available. You also can look at reviews of COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS, open positions, location of COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE AUX CHEVEUX FOUS, employees, financial statistics.