FLLABORATORIA FLANDRIA NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • FLLABORATORIA FLANDRIA NV
Private companiesMotion Pictures • FLLABORATORIA FLANDRIA NV

Contactgegevens FLLABORATORIA FLANDRIA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLABORATORIA FLANDRIA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLABORATORIA FLANDRIA NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Nederzwijnaarde 4 9052 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-42-02-02 32-92-42-02-02

Fax (fax): 32-92-20-19-08 32-92-20-19-08

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLABORATORIA FLANDRIA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLABORATORIA FLANDRIA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLABORATORIA FLANDRIA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLABORATORIA FLANDRIA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLABORATORIA FLANDRIA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLABORATORIA FLANDRIA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLABORATORIA FLANDRIA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLABORATORIA FLANDRIA NV
Products information FLLABORATORIA FLANDRIA NV

BTW identificatienummer (tax): BE05532684326
Ondernemingsnummer: 6798034667
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 782,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLLABORATORIA FLANDRIA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cosmetics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLABORATORIA FLANDRIA NV
(Get full report from official database of BE for FLLABORATORIA FLANDRIA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLABORATORIA FLANDRIA NV
Addition kinds of activities for FLLABORATORIA FLANDRIA NV

799906. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services
07419902. Dierenarts, vee | Veterinarian, livestock
20440000. Rijstmalen | Rice milling
35370108. Platforms, lading | Platforms, cargo
73899912. Document reliëf | Document embossing

Werken bij FLLABORATORIA FLANDRIA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLABORATORIA FLANDRIA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLABORATORIA FLANDRIA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLABORATORIA FLANDRIA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Guy autohandel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

Zoek naar antwoorden van FLLABORATORIA FLANDRIA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLLABORATORIA FLANDRIA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLABORATORIA FLANDRIA NV. Laat een reactie achter voor FLLABORATORIA FLANDRIA NV. FLLABORATORIA FLANDRIA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLABORATORIA FLANDRIA NV. Leave a respond for FLLABORATORIA FLANDRIA NV. FLLABORATORIA FLANDRIA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLABORATORIA FLANDRIA NV op de google maps. Adres en contacten FLLABORATORIA FLANDRIA NV
Location of FLLABORATORIA FLANDRIA NV on the google maps. Address and contacts of FLLABORATORIA FLANDRIA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLABORATORIA FLANDRIA NV FLLABORATORIA FLANDRIA NV: KBC | GB | I. VALGAEREN | ST?PHANIE MICHAUX | JOZEF VAN DEN HEUVEL

Other related companies as FLLABORATORIA FLANDRIA NV: KBC | GB | I. VALGAEREN | ST?PHANIE MICHAUX | JOZEF VAN DEN HEUVEL

FLLABORATORIA FLANDRIA NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLABORATORIA FLANDRIA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05532684326. Het bedrijf FLLABORATORIA FLANDRIA NV bevindt zich op het adres: Nederzwijnaarde 4 9052 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 782,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cosmetics. Producten gemaakt in FLLABORATORIA FLANDRIA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLABORATORIA FLANDRIA NV is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLABORATORIA FLANDRIA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLABORATORIA FLANDRIA NV, openstaande posities, locatie van FLLABORATORIA FLANDRIA NV op de kaart.

FLLABORATORIA FLANDRIA NV is a company, that was registered 1997 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLLABORATORIA FLANDRIA NV, company assigned to the tax number BE05532684326. The company FLLABORATORIA FLANDRIA NV is located at the address: Nederzwijnaarde 4 9052 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 782,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cosmetics. Products created in FLLABORATORIA FLANDRIA NV were not found.
The main activity of FLLABORATORIA FLANDRIA NV is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLABORATORIA FLANDRIA NV is not available. You also can look at reviews of FLLABORATORIA FLANDRIA NV, open positions, location of FLLABORATORIA FLANDRIA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLABORATORIA FLANDRIA NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLABORATORIA FLANDRIA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLABORATORIA FLANDRIA NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLABORATORIA FLANDRIA NV, employees, financial statistics.