FLBUGA SINT TRUIDEN NV

Contactgegevens FLBUGA SINT TRUIDEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBUGA SINT TRUIDEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBUGA SINT TRUIDEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zepperenweg 7-A 3800 Sint-Truiden - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-59-07-60 32-11-59-07-60

Fax (fax): 32-11-67-14-86 32-11-67-14-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBUGA SINT TRUIDEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBUGA SINT TRUIDEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBUGA SINT TRUIDEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBUGA SINT TRUIDEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBUGA SINT TRUIDEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBUGA SINT TRUIDEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBUGA SINT TRUIDEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBUGA SINT TRUIDEN NV
Products information FLBUGA SINT TRUIDEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06407745361
Ondernemingsnummer: 7851074218
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLBUGA SINT TRUIDEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBUGA SINT TRUIDEN NV
(Get full report from official database of BE for FLBUGA SINT TRUIDEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBUGA SINT TRUIDEN NV
Addition kinds of activities for FLBUGA SINT TRUIDEN NV

4941. Water voorraad | Water supply
344303. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
411199. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
14990703. Bitumineuze zandsteen steengroeven | Bituminous sandstone quarrying
28650307. chloorbenzeen | Chlorobenzene
35850100. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
36120312. Ratio transformatoren | Ratio transformers
73890302. Aflossingsdienst van de coupon | Coupon redemption service
84120000. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries

Werken bij FLBUGA SINT TRUIDEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBUGA SINT TRUIDEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBUGA SINT TRUIDEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBUGA SINT TRUIDEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Residentieel Elektricien (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

  • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van FLBUGA SINT TRUIDEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBUGA SINT TRUIDEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBUGA SINT TRUIDEN NV. Laat een reactie achter voor FLBUGA SINT TRUIDEN NV. FLBUGA SINT TRUIDEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBUGA SINT TRUIDEN NV. Leave a respond for FLBUGA SINT TRUIDEN NV. FLBUGA SINT TRUIDEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBUGA SINT TRUIDEN NV op de google maps. Adres en contacten FLBUGA SINT TRUIDEN NV
Location of FLBUGA SINT TRUIDEN NV on the google maps. Address and contacts of FLBUGA SINT TRUIDEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBUGA SINT TRUIDEN NV FLBUGA SINT TRUIDEN NV: FLLANNOO J & ZN BVBA | GUIDO SCHOONAERT | BUREAU QUATANNENS J. & CO | O.C.M.W. | BRUFIMAS

Other related companies as FLBUGA SINT TRUIDEN NV: FLLANNOO J & ZN BVBA | GUIDO SCHOONAERT | BUREAU QUATANNENS J. & CO | O.C.M.W. | BRUFIMAS

FLBUGA SINT TRUIDEN NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBUGA SINT TRUIDEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06407745361. Het bedrijf FLBUGA SINT TRUIDEN NV bevindt zich op het adres: Zepperenweg 7-A 3800 Sint-Truiden - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cars. Producten gemaakt in FLBUGA SINT TRUIDEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBUGA SINT TRUIDEN NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBUGA SINT TRUIDEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBUGA SINT TRUIDEN NV, openstaande posities, locatie van FLBUGA SINT TRUIDEN NV op de kaart.

FLBUGA SINT TRUIDEN NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBUGA SINT TRUIDEN NV, company assigned to the tax number BE06407745361. The company FLBUGA SINT TRUIDEN NV is located at the address: Zepperenweg 7-A 3800 Sint-Truiden - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cars. Products created in FLBUGA SINT TRUIDEN NV were not found.
The main activity of FLBUGA SINT TRUIDEN NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBUGA SINT TRUIDEN NV is not available. You also can look at reviews of FLBUGA SINT TRUIDEN NV, open positions, location of FLBUGA SINT TRUIDEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBUGA SINT TRUIDEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBUGA SINT TRUIDEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBUGA SINT TRUIDEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBUGA SINT TRUIDEN NV, employees, financial statistics.