COIFFURE ADONIS

Contactgegevens COIFFURE ADONIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE ADONIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE ADONIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONTMIJNERSLAAN 40; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50388747 (+32-50388747) 50388747 (+32-50388747)

Fax (fax): +32 (56) 202-28-64 +32 (56) 202-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE ADONIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE ADONIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE ADONIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE ADONIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE ADONIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE ADONIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE ADONIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE ADONIS
Products information COIFFURE ADONIS

BTW identificatienummer (tax): BE08935424804
Ondernemingsnummer: 3342010498
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE ADONIS
(Get full report from official database of BE for COIFFURE ADONIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE ADONIS
Addition kinds of activities for COIFFURE ADONIS

286999. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
30520101. Luchtleiding of luchtremslang, rubber of rubberen stof | Air line or air brake hose, rubber or rubberized fabric
33219904. Grijze ijzeren gietvormen, gegoten | Gray iron ingot molds, cast
34110103. Voedselcontainers, metaal | Food containers, metal
35310408. Betonplanten | Concrete plants
50850704. vlechten | Twine
75380101. Dieselmotor reparatie: auto | Diesel engine repair: automotive

Werken bij COIFFURE ADONIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE ADONIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE ADONIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE ADONIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SALUS GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van COIFFURE ADONIS in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE ADONIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE ADONIS. Laat een reactie achter voor COIFFURE ADONIS. COIFFURE ADONIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE ADONIS. Leave a respond for COIFFURE ADONIS. COIFFURE ADONIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE ADONIS op de google maps. Adres en contacten COIFFURE ADONIS
Location of COIFFURE ADONIS on the google maps. Address and contacts of COIFFURE ADONIS

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE ADONIS COIFFURE ADONIS: LEFEVER BINNENHUISINRICHTING NV | Deckmyn J | HOME ELECTRO CONFORT | Wouters | Boeye Cauwenbergh Van Gulck & Co Bedrijfsrevisoren

Other related companies as COIFFURE ADONIS: LEFEVER BINNENHUISINRICHTING NV | Deckmyn J | HOME ELECTRO CONFORT | Wouters | Boeye Cauwenbergh Van Gulck & Co Bedrijfsrevisoren

COIFFURE ADONIS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE ADONIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935424804. Het bedrijf COIFFURE ADONIS bevindt zich op het adres: ONTMIJNERSLAAN 40; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFFURE ADONIS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE ADONIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE ADONIS, openstaande posities, locatie van COIFFURE ADONIS op de kaart.

COIFFURE ADONIS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE ADONIS, company assigned to the tax number BE08935424804. The company COIFFURE ADONIS is located at the address: ONTMIJNERSLAAN 40; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFFURE ADONIS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE ADONIS is not available. You also can look at reviews of COIFFURE ADONIS, open positions, location of COIFFURE ADONIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE ADONIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE ADONIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE ADONIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE ADONIS, employees, financial statistics.