COIFF. VERSION ORIGINALE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • COIFF. VERSION ORIGINALE
Private companiesPrimary Metal Industries • COIFF. VERSION ORIGINALE

Contactgegevens COIFF. VERSION ORIGINALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFF. VERSION ORIGINALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFF. VERSION ORIGINALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE DAVE 43; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81306932 (+32-81306932) 81306932 (+32-81306932)

Fax (fax): +32 (60) 774-50-71 +32 (60) 774-50-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFF. VERSION ORIGINALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFF. VERSION ORIGINALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFF. VERSION ORIGINALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFF. VERSION ORIGINALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFF. VERSION ORIGINALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFF. VERSION ORIGINALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFF. VERSION ORIGINALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFF. VERSION ORIGINALE
Products information COIFF. VERSION ORIGINALE

BTW identificatienummer (tax): BE02362304687
Ondernemingsnummer: 8550628662
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFF. VERSION ORIGINALE
(Get full report from official database of BE for COIFF. VERSION ORIGINALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFF. VERSION ORIGINALE
Addition kinds of activities for COIFF. VERSION ORIGINALE

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
20230102. Ingeblikte babyformule | Canned baby formula
26740101. Kruidenierszakken: gemaakt van aangekochte materialen | Grocers' bags: made from purchased materials
32920500. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
34829901. Cartridge gevallen voor munitie, 30 mm. | Cartridge cases for ammunition, 30 mm. and below
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored
63510101. Werknemersbinding | Employee bonding
73810204. Prive detective | Private investigator

Werken bij COIFF. VERSION ORIGINALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFF. VERSION ORIGINALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFF. VERSION ORIGINALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFF. VERSION ORIGINALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar?jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen?in?de regio?Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week):???? ??- Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

  • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: 7 D'ARMOR

    Type: Vaste Job

    Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van COIFF. VERSION ORIGINALE in sociale netwerken
Look for responds of COIFF. VERSION ORIGINALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFF. VERSION ORIGINALE. Laat een reactie achter voor COIFF. VERSION ORIGINALE. COIFF. VERSION ORIGINALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFF. VERSION ORIGINALE. Leave a respond for COIFF. VERSION ORIGINALE. COIFF. VERSION ORIGINALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFF. VERSION ORIGINALE op de google maps. Adres en contacten COIFF. VERSION ORIGINALE
Location of COIFF. VERSION ORIGINALE on the google maps. Address and contacts of COIFF. VERSION ORIGINALE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFF. VERSION ORIGINALE COIFF. VERSION ORIGINALE: Michel | WILDPEACE | GUY DELCOURT | ITANI SAEB | AN GYSSELS

Other related companies as COIFF. VERSION ORIGINALE: Michel | WILDPEACE | GUY DELCOURT | ITANI SAEB | AN GYSSELS

COIFF. VERSION ORIGINALE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFF. VERSION ORIGINALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02362304687. Het bedrijf COIFF. VERSION ORIGINALE bevindt zich op het adres: RUE DE DAVE 43; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 134,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van COIFF. VERSION ORIGINALE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFF. VERSION ORIGINALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFF. VERSION ORIGINALE, openstaande posities, locatie van COIFF. VERSION ORIGINALE op de kaart.

COIFF. VERSION ORIGINALE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFF. VERSION ORIGINALE, company assigned to the tax number BE02362304687. The company COIFF. VERSION ORIGINALE is located at the address: RUE DE DAVE 43; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 134,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of COIFF. VERSION ORIGINALE is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFF. VERSION ORIGINALE is not available. You also can look at reviews of COIFF. VERSION ORIGINALE, open positions, location of COIFF. VERSION ORIGINALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFF. VERSION ORIGINALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFF. VERSION ORIGINALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFF. VERSION ORIGINALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFF. VERSION ORIGINALE, employees, financial statistics.