FLBSGO HET LAAR

Contactgegevens FLBSGO HET LAAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBSGO HET LAAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBSGO HET LAAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Laarstraat 10 2070 Zwijndrecht - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-52-80-95 32-32-52-80-95

Fax (fax): 32-32-52-58-84 32-32-52-58-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBSGO HET LAAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBSGO HET LAAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBSGO HET LAAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBSGO HET LAAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBSGO HET LAAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBSGO HET LAAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBSGO HET LAAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBSGO HET LAAR
Products information FLBSGO HET LAAR

BTW identificatienummer (tax): BE04913604736
Ondernemingsnummer: 5442871093
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 334,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLBSGO HET LAAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBSGO HET LAAR
(Get full report from official database of BE for FLBSGO HET LAAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBSGO HET LAAR
Addition kinds of activities for FLBSGO HET LAAR

22610200. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
30839903. Retroflectieve lakens, kunststoffen | Retroflective sheeting, plastics
34699907. Honeycombed metaal | Honeycombed metal
38290301. Alidades, opmeting | Alidades, surveying
39539901. Cijfers (markeringsapparatuur), metaal | Figures (marking devices), metal
59639902. Kledingverkoop, huis-naar-huis | Clothing sales, house-to-house

Werken bij FLBSGO HET LAAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBSGO HET LAAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBSGO HET LAAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBSGO HET LAAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER G1 (M/V). 

  • Chauffeur C/E - bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een chauffeur C/E - Bouw Laden en lossen van beton, asfalt, boordstenen,...

  • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

Zoek naar antwoorden van FLBSGO HET LAAR in sociale netwerken
Look for responds of FLBSGO HET LAAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBSGO HET LAAR. Laat een reactie achter voor FLBSGO HET LAAR. FLBSGO HET LAAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBSGO HET LAAR. Leave a respond for FLBSGO HET LAAR. FLBSGO HET LAAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBSGO HET LAAR op de google maps. Adres en contacten FLBSGO HET LAAR
Location of FLBSGO HET LAAR on the google maps. Address and contacts of FLBSGO HET LAAR

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBSGO HET LAAR FLBSGO HET LAAR: D'Hondt W | MARIE-TH?R?SE BAES | JOHAN HOUSEN | WILLEM ROTTIERS | Sanitec BVBA

Other related companies as FLBSGO HET LAAR: D'Hondt W | MARIE-TH?R?SE BAES | JOHAN HOUSEN | WILLEM ROTTIERS | Sanitec BVBA

FLBSGO HET LAAR is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBSGO HET LAAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04913604736. Het bedrijf FLBSGO HET LAAR bevindt zich op het adres: Laarstraat 10 2070 Zwijndrecht - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 334,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Education. Producten gemaakt in FLBSGO HET LAAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBSGO HET LAAR is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBSGO HET LAAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBSGO HET LAAR, openstaande posities, locatie van FLBSGO HET LAAR op de kaart.

FLBSGO HET LAAR is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBSGO HET LAAR, company assigned to the tax number BE04913604736. The company FLBSGO HET LAAR is located at the address: Laarstraat 10 2070 Zwijndrecht - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 334,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Education. Products created in FLBSGO HET LAAR were not found.
The main activity of FLBSGO HET LAAR is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBSGO HET LAAR is not available. You also can look at reviews of FLBSGO HET LAAR, open positions, location of FLBSGO HET LAAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBSGO HET LAAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBSGO HET LAAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBSGO HET LAAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBSGO HET LAAR, employees, financial statistics.