FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV
Private companiesPrimary Metal Industries • FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV

Contactgegevens FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jubelfeestln. 26 1080 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-69-44-90 32-22-69-44-90

Fax (fax): 32-22-70-13-11 32-22-70-13-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV
Products information FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06303375244
Ondernemingsnummer: 9403442382
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Water distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV
(Get full report from official database of BE for FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV
Addition kinds of activities for FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV

106102. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
352300. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
379599. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
25140203. Dinette sets: metaal | Dinette sets: metal
29920102. Snijolie, mixen: gemaakt van aangekochte materialen | Cutting oils, blending: made from purchased materials
31110200. Schoen leer | Shoe leather
34710200. Reinigen, polijsten en afwerken | Cleaning, polishing, and finishing
35590602. Ovens, chemicaliën | Kilns, chemical
79999903. Baseball batting kooi | Baseball batting cage
89990500. Weer gerelateerde diensten | Weather related services

Werken bij FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Reclame bedeler in Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV. Laat een reactie achter voor FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV. FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV. Leave a respond for FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV. FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV op de google maps. Adres en contacten FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV
Location of FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV on the google maps. Address and contacts of FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV: DETHIER FUNERARIUM | HILLEKTROTHERM | GERT HERMANS | HQ+ | Veridis

Other related companies as FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV: DETHIER FUNERARIUM | HILLEKTROTHERM | GERT HERMANS | HQ+ | Veridis

FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06303375244. Het bedrijf FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV bevindt zich op het adres: Jubelfeestln. 26 1080 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Water distribution. Producten gemaakt in FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV, openstaande posities, locatie van FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV op de kaart.

FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV, company assigned to the tax number BE06303375244. The company FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV is located at the address: Jubelfeestln. 26 1080 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Water distribution. Products created in FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV were not found.
The main activity of FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV is not available. You also can look at reviews of FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV, open positions, location of FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINTERACTIVE BUSINESS DESIGN NV, employees, financial statistics.