FLIMCD BENELUX NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FLIMCD BENELUX NV
Private companiesCoal Mining • FLIMCD BENELUX NV

Contactgegevens FLIMCD BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLIMCD BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLIMCD BENELUX NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Industriezone Noord A 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-29-49-50 32-15-29-49-50

Fax (fax): 32-15-29-49-99 32-15-29-49-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLIMCD BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLIMCD BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLIMCD BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLIMCD BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLIMCD BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLIMCD BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLIMCD BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLIMCD BENELUX NV
Products information FLIMCD BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE05135253906
Ondernemingsnummer: 6243499755
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 425,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLIMCD BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lubricants, graphite

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLIMCD BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for FLIMCD BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLIMCD BENELUX NV
Addition kinds of activities for FLIMCD BENELUX NV

366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
506402. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
08519901. Brandbestrijdingsdiensten, bos | Fire fighting services, forest
24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
72999901. Appartement locatie dienst | Apartment locating service

Werken bij FLIMCD BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLIMCD BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLIMCD BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLIMCD BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • vrachtwagenmechanieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een vrachtwagenmechanieker 

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

Zoek naar antwoorden van FLIMCD BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLIMCD BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLIMCD BENELUX NV. Laat een reactie achter voor FLIMCD BENELUX NV. FLIMCD BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLIMCD BENELUX NV. Leave a respond for FLIMCD BENELUX NV. FLIMCD BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLIMCD BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten FLIMCD BENELUX NV
Location of FLIMCD BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of FLIMCD BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLIMCD BENELUX NV FLIMCD BENELUX NV: MESKENS WALTER | NOEL RENSONNET | Tam Tam Club | Sadzot P | Maelendries

Other related companies as FLIMCD BENELUX NV: MESKENS WALTER | NOEL RENSONNET | Tam Tam Club | Sadzot P | Maelendries

FLIMCD BENELUX NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLIMCD BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05135253906. Het bedrijf FLIMCD BENELUX NV bevindt zich op het adres: Industriezone Noord A 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 425,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lubricants, graphite. Producten gemaakt in FLIMCD BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLIMCD BENELUX NV is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLIMCD BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLIMCD BENELUX NV, openstaande posities, locatie van FLIMCD BENELUX NV op de kaart.

FLIMCD BENELUX NV is a company, that was registered 1992 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is FLIMCD BENELUX NV, company assigned to the tax number BE05135253906. The company FLIMCD BENELUX NV is located at the address: Industriezone Noord A 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 425,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lubricants, graphite. Products created in FLIMCD BENELUX NV were not found.
The main activity of FLIMCD BENELUX NV is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLIMCD BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of FLIMCD BENELUX NV, open positions, location of FLIMCD BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLIMCD BENELUX NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLIMCD BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLIMCD BENELUX NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLIMCD BENELUX NV, employees, financial statistics.