ART & COIFFURE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ART & COIFFURE
Private companiesMotion Pictures • ART & COIFFURE

Contactgegevens ART & COIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ART & COIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ART & COIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VICTOR GREYSON 80; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26488419 (+32-26488419) 26488419 (+32-26488419)

Fax (fax): +32 (63) 616-10-80 +32 (63) 616-10-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ART & COIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ART & COIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ART & COIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ART & COIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ART & COIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ART & COIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ART & COIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ART & COIFFURE
Products information ART & COIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE06212188720
Ondernemingsnummer: 4412353515
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ART & COIFFURE
(Get full report from official database of BE for ART & COIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ART & COIFFURE
Addition kinds of activities for ART & COIFFURE

263101. bekledingsbord | Linerboard
326101. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
363400. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
37990105. Aanhangwagens | Trailer hitches
39440603. Treinen en uitrusting, speelgoed: elektrisch en mechanisch | Trains and equipment, toy: electric and mechanical
42139909. Stacaravanvervoer | Mobile homes transport

Werken bij ART & COIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ART & COIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ART & COIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ART & COIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Ploegbaas (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Administratie en Klassement - regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit bedrijf is gelegen in Merelbeke en is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je zal instaan voor het klassement en het archief; Daarnaast bied je algemene administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

Zoek naar antwoorden van ART & COIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of ART & COIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ART & COIFFURE. Laat een reactie achter voor ART & COIFFURE. ART & COIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ART & COIFFURE. Leave a respond for ART & COIFFURE. ART & COIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ART & COIFFURE op de google maps. Adres en contacten ART & COIFFURE
Location of ART & COIFFURE on the google maps. Address and contacts of ART & COIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come ART & COIFFURE ART & COIFFURE: BEGRAFENISSEN DE TROY | SMAL | DOGS & CATS | DEVOOGHT PETER | Main Frame Facilities SA

Other related companies as ART & COIFFURE: BEGRAFENISSEN DE TROY | SMAL | DOGS & CATS | DEVOOGHT PETER | Main Frame Facilities SA

ART & COIFFURE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ART & COIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06212188720. Het bedrijf ART & COIFFURE bevindt zich op het adres: RUE VICTOR GREYSON 80; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 746,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van ART & COIFFURE is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ART & COIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ART & COIFFURE, openstaande posities, locatie van ART & COIFFURE op de kaart.

ART & COIFFURE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ART & COIFFURE, company assigned to the tax number BE06212188720. The company ART & COIFFURE is located at the address: RUE VICTOR GREYSON 80; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 746,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of ART & COIFFURE is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ART & COIFFURE is not available. You also can look at reviews of ART & COIFFURE, open positions, location of ART & COIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ART & COIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ART & COIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ART & COIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ART & COIFFURE, employees, financial statistics.