ANNIE JOCHEMS

Contactgegevens ANNIE JOCHEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNIE JOCHEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNIE JOCHEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAREELSTRAAT 9; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14614392 (+32-14614392) 14614392 (+32-14614392)

Fax (fax): +32 (84) 159-97-30 +32 (84) 159-97-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNIE JOCHEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNIE JOCHEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNIE JOCHEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNIE JOCHEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNIE JOCHEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNIE JOCHEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNIE JOCHEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNIE JOCHEMS
Products information ANNIE JOCHEMS

BTW identificatienummer (tax): BE08869232177
Ondernemingsnummer: 1508117675
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNIE JOCHEMS
(Get full report from official database of BE for ANNIE JOCHEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNIE JOCHEMS
Addition kinds of activities for ANNIE JOCHEMS

386103. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
08310108. Teaberries verzamelen | Teaberries gathering
35610100. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
38420415. Ondersteunt: buik, enkel, boog, kniekap, enz. | Supports: abdominal, ankle, arch, kneecap, etc.
42139903. Contracttransporteurs | Contract haulers
51130308. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks

Werken bij ANNIE JOCHEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNIE JOCHEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNIE JOCHEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNIE JOCHEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van ANNIE JOCHEMS in sociale netwerken
Look for responds of ANNIE JOCHEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNIE JOCHEMS. Laat een reactie achter voor ANNIE JOCHEMS. ANNIE JOCHEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNIE JOCHEMS. Leave a respond for ANNIE JOCHEMS. ANNIE JOCHEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNIE JOCHEMS op de google maps. Adres en contacten ANNIE JOCHEMS
Location of ANNIE JOCHEMS on the google maps. Address and contacts of ANNIE JOCHEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNIE JOCHEMS ANNIE JOCHEMS: METAALKONSTRUKTIE GRILLAERT NV | V.T.B. REIZEN | Defeche Coiffure | HENRI JOANNEAU | ROBERT HOLS

Other related companies as ANNIE JOCHEMS: METAALKONSTRUKTIE GRILLAERT NV | V.T.B. REIZEN | Defeche Coiffure | HENRI JOANNEAU | ROBERT HOLS

ANNIE JOCHEMS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNIE JOCHEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08869232177. Het bedrijf ANNIE JOCHEMS bevindt zich op het adres: BAREELSTRAAT 9; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 298,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van ANNIE JOCHEMS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNIE JOCHEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNIE JOCHEMS, openstaande posities, locatie van ANNIE JOCHEMS op de kaart.

ANNIE JOCHEMS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNIE JOCHEMS, company assigned to the tax number BE08869232177. The company ANNIE JOCHEMS is located at the address: BAREELSTRAAT 9; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 298,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of ANNIE JOCHEMS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNIE JOCHEMS is not available. You also can look at reviews of ANNIE JOCHEMS, open positions, location of ANNIE JOCHEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNIE JOCHEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNIE JOCHEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNIE JOCHEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNIE JOCHEMS, employees, financial statistics.