FLGASBOTTLING NV

Contactgegevens FLGASBOTTLING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGASBOTTLING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGASBOTTLING NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Singel 33 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-55-55-90 32-92-55-55-90

Fax (fax): 32-92-55-55-92 32-92-55-55-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGASBOTTLING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGASBOTTLING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGASBOTTLING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGASBOTTLING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGASBOTTLING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGASBOTTLING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGASBOTTLING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGASBOTTLING NV
Products information FLGASBOTTLING NV

BTW identificatienummer (tax): BE05955932617
Ondernemingsnummer: 6163299560
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FLGASBOTTLING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Propane

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGASBOTTLING NV
(Get full report from official database of BE for FLGASBOTTLING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGASBOTTLING NV
Addition kinds of activities for FLGASBOTTLING NV

919904. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
28340803. Jodium, tinctuur van | Iodine, tincture of
51370411. Sjaals, vrouwen en kinderen | Scarves, women's and children's
54990201. Koffie | Coffee
59991604. Kerstverlichting en decoraties | Christmas lights and decorations

Werken bij FLGASBOTTLING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGASBOTTLING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGASBOTTLING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGASBOTTLING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Orderpicker M/V voor Fluvius te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Taken: - Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) - Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending - Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van personenwagens.

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

Zoek naar antwoorden van FLGASBOTTLING NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGASBOTTLING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGASBOTTLING NV. Laat een reactie achter voor FLGASBOTTLING NV. FLGASBOTTLING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGASBOTTLING NV. Leave a respond for FLGASBOTTLING NV. FLGASBOTTLING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGASBOTTLING NV op de google maps. Adres en contacten FLGASBOTTLING NV
Location of FLGASBOTTLING NV on the google maps. Address and contacts of FLGASBOTTLING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGASBOTTLING NV FLGASBOTTLING NV: MAN?GE BLANCHE FONTAINE | PIZZARESTAURANT DE DAM | RUDY PASGANG | KRIMO | Tastevin (Le)

Other related companies as FLGASBOTTLING NV: MAN?GE BLANCHE FONTAINE | PIZZARESTAURANT DE DAM | RUDY PASGANG | KRIMO | Tastevin (Le)

FLGASBOTTLING NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGASBOTTLING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05955932617. Het bedrijf FLGASBOTTLING NV bevindt zich op het adres: Singel 33 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Propane. Producten gemaakt in FLGASBOTTLING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGASBOTTLING NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGASBOTTLING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGASBOTTLING NV, openstaande posities, locatie van FLGASBOTTLING NV op de kaart.

FLGASBOTTLING NV is a company, that was registered 1994 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLGASBOTTLING NV, company assigned to the tax number BE05955932617. The company FLGASBOTTLING NV is located at the address: Singel 33 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Propane. Products created in FLGASBOTTLING NV were not found.
The main activity of FLGASBOTTLING NV is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGASBOTTLING NV is not available. You also can look at reviews of FLGASBOTTLING NV, open positions, location of FLGASBOTTLING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGASBOTTLING NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGASBOTTLING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGASBOTTLING NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGASBOTTLING NV, employees, financial statistics.