ALBERT COIFFURE

Contactgegevens ALBERT COIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT COIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT COIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R GRETRY 42B; 4020, België

Telefoon (phone): 43412513 (+32-43412513) 43412513 (+32-43412513)

Fax (fax): +32 (56) 278-44-22 +32 (56) 278-44-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT COIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT COIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT COIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT COIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT COIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT COIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT COIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT COIFFURE
Products information ALBERT COIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE03618591308
Ondernemingsnummer: 5638702392
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT COIFFURE
(Get full report from official database of BE for ALBERT COIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT COIFFURE
Addition kinds of activities for ALBERT COIFFURE

4121. Taxi's | Taxicabs
8711. Engineering diensten | Engineering services
364701. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
28340402. Koude middelen | Cold remedies
36630000. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
37280200. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
50859914. Tanks, onder druk | Tanks, pressurized
59630102. Koffie, frisdrank, bier, etc: huis-naar-huis verkoop | Coffee, soda, beer, etc: house-to-house sales

Werken bij ALBERT COIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT COIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT COIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT COIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • LASSER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je last van metaalelementen voor stalinrichting en voedingsindustrie.

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

Zoek naar antwoorden van ALBERT COIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT COIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT COIFFURE. Laat een reactie achter voor ALBERT COIFFURE. ALBERT COIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT COIFFURE. Leave a respond for ALBERT COIFFURE. ALBERT COIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT COIFFURE op de google maps. Adres en contacten ALBERT COIFFURE
Location of ALBERT COIFFURE on the google maps. Address and contacts of ALBERT COIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT COIFFURE ALBERT COIFFURE: DANIEL DE STERCKE | Agro-Minne Binnenvaart NV | Nicole | Corteville M | Arthes sa

Other related companies as ALBERT COIFFURE: DANIEL DE STERCKE | Agro-Minne Binnenvaart NV | Nicole | Corteville M | Arthes sa

ALBERT COIFFURE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT COIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03618591308. Het bedrijf ALBERT COIFFURE bevindt zich op het adres: R GRETRY 42B; 4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
De hoofdactiviteit van ALBERT COIFFURE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT COIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT COIFFURE, openstaande posities, locatie van ALBERT COIFFURE op de kaart.

ALBERT COIFFURE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT COIFFURE, company assigned to the tax number BE03618591308. The company ALBERT COIFFURE is located at the address: R GRETRY 42B; 4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
The main activity of ALBERT COIFFURE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT COIFFURE is not available. You also can look at reviews of ALBERT COIFFURE, open positions, location of ALBERT COIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT COIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT COIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT COIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT COIFFURE, employees, financial statistics.