FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA
Private companiesMiscellaneous Retail • FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA

Contactgegevens FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Straatsburgdok-Noordkaai 3 2030 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-35-46-72-80 32-35-46-72-80

Fax (fax): 32-35-42-69-52 32-35-42-69-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA
Products information FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE07640686035
Ondernemingsnummer: 2089019775
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 799,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cigarettes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA
(Get full report from official database of BE for FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA
Addition kinds of activities for FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA

22119913. Elastische stoffen, katoen | Elastic fabrics, cotton
22730301. Kunst pleinen, textielvezel | Art squares, textile fiber
24359900. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
35310102. Log splitters | Log splitters
50840203. Looierijmachines | Tannery machines

Werken bij FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het instellen van de verzamelhechter naargelang het werk en bijstellen waar nodig, - Tijdens de productie het bedienen van de machine met het oog op een onberispelijke kwaliteit en productiviteit, - Paletten binnenwerk en covers bijzetten en afgewerkte producten wegbrengen, - Afgewerkte, geniete brochures op kwaliteit controleren, - Het motiveren van de medewerkers aan de machine en bijsturen waar nodig.

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Huishoudelijke hulp (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Hoevenen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Grobbendonk-Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Studierelevante bijbaan student Preventie en veiligheid - regio Waregem (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn we op zoek naar een student die een project zal uitwerken rond preventie en veiligheid . Je wordt tewerkgesteld gedurende 1 maand in de zomer en zal nadien doorheen het school 1 dag per week werken.

  • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: CENTRUM KLIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

Zoek naar antwoorden van FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA in sociale netwerken
Look for responds of FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA. Laat een reactie achter voor FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA. FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA. Leave a respond for FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA. FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA op de google maps. Adres en contacten FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA
Location of FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA on the google maps. Address and contacts of FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA: MARINE COIFFURE | DE VRIJ-ANTHONISSEN | A. DE POTTER | GILLES ROGER | R. MARCHIN SPORT

Other related companies as FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA: MARINE COIFFURE | DE VRIJ-ANTHONISSEN | A. DE POTTER | GILLES ROGER | R. MARCHIN SPORT

FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07640686035. Het bedrijf FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA bevindt zich op het adres: Straatsburgdok-Noordkaai 3 2030 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 799,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cigarettes. Producten gemaakt in FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA, openstaande posities, locatie van FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA op de kaart.

FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA is a company, that was registered 1996 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA, company assigned to the tax number BE07640686035. The company FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA is located at the address: Straatsburgdok-Noordkaai 3 2030 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 799,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cigarettes. Products created in FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA were not found.
The main activity of FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA is not available. You also can look at reviews of FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA, open positions, location of FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFOOD TRADE INTERNATIONAL SA, employees, financial statistics.