ALAIN CHEVEUX DESIGN

Contactgegevens ALAIN CHEVEUX DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN CHEVEUX DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN CHEVEUX DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE SCHIPSTRAAT 6; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15212104 (+32-15212104) 15212104 (+32-15212104)

Fax (fax): +32 (56) 655-83-42 +32 (56) 655-83-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN CHEVEUX DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN CHEVEUX DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN CHEVEUX DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN CHEVEUX DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN CHEVEUX DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN CHEVEUX DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN CHEVEUX DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN CHEVEUX DESIGN
Products information ALAIN CHEVEUX DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE01209564208
Ondernemingsnummer: 5256652832
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Traitements pour Problèmes Capillaires & du Cuir Chevelu.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN CHEVEUX DESIGN
(Get full report from official database of BE for ALAIN CHEVEUX DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN CHEVEUX DESIGN
Addition kinds of activities for ALAIN CHEVEUX DESIGN

8734. Testlaboratoria | Testing laboratories
149901. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
504501. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
07520201. Boarding services, paarden: race en non-racing | Boarding services, horses: racing and non-racing
39149904. Bestek, NK | Flatware, nsk
48320109. Rots | Rock
49119903. Transmissie, elektrische stroom | Transmission, electric power

Werken bij ALAIN CHEVEUX DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN CHEVEUX DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN CHEVEUX DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN CHEVEUX DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student administratief werk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde student voor 1 halve dag in de week. Dit om te helpen in de administratie

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • buitenschrijnwerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JO'S RENO HOME

    Type: Vaste Job

    samen met de zaakvoerder plaatst u zonwering, rolluiken en poorten.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van ALAIN CHEVEUX DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN CHEVEUX DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN CHEVEUX DESIGN. Laat een reactie achter voor ALAIN CHEVEUX DESIGN. ALAIN CHEVEUX DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN CHEVEUX DESIGN. Leave a respond for ALAIN CHEVEUX DESIGN. ALAIN CHEVEUX DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN CHEVEUX DESIGN op de google maps. Adres en contacten ALAIN CHEVEUX DESIGN
Location of ALAIN CHEVEUX DESIGN on the google maps. Address and contacts of ALAIN CHEVEUX DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN CHEVEUX DESIGN ALAIN CHEVEUX DESIGN: RESTAURANT DE GILDE | FUNDP-D?PART. DE CHIMIE | de Lhoneux Hubert | LA PALETTE STEPHANOISE | Caspian Tradition

Other related companies as ALAIN CHEVEUX DESIGN: RESTAURANT DE GILDE | FUNDP-D?PART. DE CHIMIE | de Lhoneux Hubert | LA PALETTE STEPHANOISE | Caspian Tradition

ALAIN CHEVEUX DESIGN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN CHEVEUX DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01209564208. Het bedrijf ALAIN CHEVEUX DESIGN bevindt zich op het adres: LANGE SCHIPSTRAAT 6; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 624,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Traitements pour Problèmes Capillaires & du Cuir Chevelu..
De hoofdactiviteit van ALAIN CHEVEUX DESIGN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN CHEVEUX DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN CHEVEUX DESIGN, openstaande posities, locatie van ALAIN CHEVEUX DESIGN op de kaart.

ALAIN CHEVEUX DESIGN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN CHEVEUX DESIGN, company assigned to the tax number BE01209564208. The company ALAIN CHEVEUX DESIGN is located at the address: LANGE SCHIPSTRAAT 6; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 624,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Traitements pour Problèmes Capillaires & du Cuir Chevelu..
The main activity of ALAIN CHEVEUX DESIGN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN CHEVEUX DESIGN is not available. You also can look at reviews of ALAIN CHEVEUX DESIGN, open positions, location of ALAIN CHEVEUX DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN CHEVEUX DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN CHEVEUX DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN CHEVEUX DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN CHEVEUX DESIGN, employees, financial statistics.