FLFLORIDIENNE CHIMIE SA

Contactgegevens FLFLORIDIENNE CHIMIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFLORIDIENNE CHIMIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFLORIDIENNE CHIMIE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai Des Usines 12 7800 Ath - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-68-28-19-12 32-68-28-19-12

Fax (fax): 32-68-28-68-11 32-68-28-68-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFLORIDIENNE CHIMIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFLORIDIENNE CHIMIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFLORIDIENNE CHIMIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFLORIDIENNE CHIMIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFLORIDIENNE CHIMIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFLORIDIENNE CHIMIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFLORIDIENNE CHIMIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFLORIDIENNE CHIMIE SA
Products information FLFLORIDIENNE CHIMIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE03781738281
Ondernemingsnummer: 9038421630
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLFLORIDIENNE CHIMIE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Chemistry, inorganic - raw materials and derivatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFLORIDIENNE CHIMIE SA
(Get full report from official database of BE for FLFLORIDIENNE CHIMIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFLORIDIENNE CHIMIE SA
Addition kinds of activities for FLFLORIDIENNE CHIMIE SA

138902. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
284301. Oliën en vetten | Oils and greases
451200. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
508503. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
17990802. Lood branden | Lead burning
20840201. Brandewijn | Brandy
25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
26749901. Cementtassen: gemaakt van aangekochte materialen | Cement bags: made from purchased materials
34899905. Rookgeneratoren (afzetting) | Smoke generators (ordnance)
51130200. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils

Werken bij FLFLORIDIENNE CHIMIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFLORIDIENNE CHIMIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFLORIDIENNE CHIMIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFLORIDIENNE CHIMIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    . Voor onze hallen van H. Essers zijn we op zoek naar enthousiaste heftruckchauffeurs . Je zal voornamelijk dozen omtasten, labelen en ook logistieke taken uitoefenen Ervaring in het werken met een scan is een pluspunt

  • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

Zoek naar antwoorden van FLFLORIDIENNE CHIMIE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLFLORIDIENNE CHIMIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFLORIDIENNE CHIMIE SA. Laat een reactie achter voor FLFLORIDIENNE CHIMIE SA. FLFLORIDIENNE CHIMIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFLORIDIENNE CHIMIE SA. Leave a respond for FLFLORIDIENNE CHIMIE SA. FLFLORIDIENNE CHIMIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFLORIDIENNE CHIMIE SA op de google maps. Adres en contacten FLFLORIDIENNE CHIMIE SA
Location of FLFLORIDIENNE CHIMIE SA on the google maps. Address and contacts of FLFLORIDIENNE CHIMIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFLORIDIENNE CHIMIE SA FLFLORIDIENNE CHIMIE SA: Rochez V | M.A. HANNA COMPANY | Remesco | DE MOENSE GORDEL | INTERAUTOMATIC

Other related companies as FLFLORIDIENNE CHIMIE SA: Rochez V | M.A. HANNA COMPANY | Remesco | DE MOENSE GORDEL | INTERAUTOMATIC

FLFLORIDIENNE CHIMIE SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFLORIDIENNE CHIMIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03781738281. Het bedrijf FLFLORIDIENNE CHIMIE SA bevindt zich op het adres: Quai Des Usines 12 7800 Ath - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Chemistry, inorganic - raw materials and derivatives. Producten gemaakt in FLFLORIDIENNE CHIMIE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFLORIDIENNE CHIMIE SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFLORIDIENNE CHIMIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFLORIDIENNE CHIMIE SA, openstaande posities, locatie van FLFLORIDIENNE CHIMIE SA op de kaart.

FLFLORIDIENNE CHIMIE SA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFLORIDIENNE CHIMIE SA, company assigned to the tax number BE03781738281. The company FLFLORIDIENNE CHIMIE SA is located at the address: Quai Des Usines 12 7800 Ath - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Chemistry, inorganic - raw materials and derivatives. Products created in FLFLORIDIENNE CHIMIE SA were not found.
The main activity of FLFLORIDIENNE CHIMIE SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFLORIDIENNE CHIMIE SA is not available. You also can look at reviews of FLFLORIDIENNE CHIMIE SA, open positions, location of FLFLORIDIENNE CHIMIE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFLORIDIENNE CHIMIE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFLORIDIENNE CHIMIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFLORIDIENNE CHIMIE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFLORIDIENNE CHIMIE SA, employees, financial statistics.