FLFLINT GROUP BELGIUM SA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • FLFLINT GROUP BELGIUM SA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • FLFLINT GROUP BELGIUM SA

Contactgegevens FLFLINT GROUP BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFLINT GROUP BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFLINT GROUP BELGIUM SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Rene Magritte 165 7860 Lessines - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-68-33-49-21 32-68-33-49-21

Fax (fax): 32-68-33-49-25 32-68-33-49-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFLINT GROUP BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFLINT GROUP BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFLINT GROUP BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFLINT GROUP BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFLINT GROUP BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFLINT GROUP BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFLINT GROUP BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFLINT GROUP BELGIUM SA
Products information FLFLINT GROUP BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE05314880371
Ondernemingsnummer: 3713897705
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLFLINT GROUP BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ink, printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFLINT GROUP BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for FLFLINT GROUP BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFLINT GROUP BELGIUM SA
Addition kinds of activities for FLFLINT GROUP BELGIUM SA

362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
12419903. Afvoeren of pompen van antracietmijnen | Draining or pumping of anthracite mines
23260202. Industriële kleding, mannen en jongens ' | Industrial garments, men's and boys'
35520205. Jacquard kaart snijmachines | Jacquard card cutting machines
36120000. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
36690205. Signalapparatuur, elektrisch | Signaling apparatus, electric
51691005. Roestwerende chemicaliën | Rustproofing chemicals
57220206. Afvalverwerking | Garbage disposals

Werken bij FLFLINT GROUP BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFLINT GROUP BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFLINT GROUP BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFLINT GROUP BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Process Coördinator ploegen+weekend bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als process coordinator ben je verantwoordelijk voor: Voorbereiden van PO dossiers Verzekeren van de voortgang van alle PO’s in de afdeling door tijdige aanmaak van extra SAP batchcodes, instructies en labels. Het bijstaan van productieteams bij het ingeven van QA en/of efficiency gegevens. Monitoren van material usage: bijstaan van teams bij het return proces naar magazijn. Nauwe communicatie met supervisors, scheduler en bulkbevoorrading. Assisteren van teams bij niet standaard-processen en situaties

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van FLFLINT GROUP BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of FLFLINT GROUP BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFLINT GROUP BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor FLFLINT GROUP BELGIUM SA. FLFLINT GROUP BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFLINT GROUP BELGIUM SA. Leave a respond for FLFLINT GROUP BELGIUM SA. FLFLINT GROUP BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFLINT GROUP BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten FLFLINT GROUP BELGIUM SA
Location of FLFLINT GROUP BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of FLFLINT GROUP BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFLINT GROUP BELGIUM SA FLFLINT GROUP BELGIUM SA: Ame du Bois | Acerta Verzekeringsmakelaar | F. DE PATOUL | JOHAN GELEYN | F DASKAL

Other related companies as FLFLINT GROUP BELGIUM SA: Ame du Bois | Acerta Verzekeringsmakelaar | F. DE PATOUL | JOHAN GELEYN | F DASKAL

FLFLINT GROUP BELGIUM SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFLINT GROUP BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05314880371. Het bedrijf FLFLINT GROUP BELGIUM SA bevindt zich op het adres: R. Rene Magritte 165 7860 Lessines - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ink, printing. Producten gemaakt in FLFLINT GROUP BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFLINT GROUP BELGIUM SA is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFLINT GROUP BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFLINT GROUP BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van FLFLINT GROUP BELGIUM SA op de kaart.

FLFLINT GROUP BELGIUM SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFLINT GROUP BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE05314880371. The company FLFLINT GROUP BELGIUM SA is located at the address: R. Rene Magritte 165 7860 Lessines - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ink, printing. Products created in FLFLINT GROUP BELGIUM SA were not found.
The main activity of FLFLINT GROUP BELGIUM SA is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFLINT GROUP BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of FLFLINT GROUP BELGIUM SA, open positions, location of FLFLINT GROUP BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFLINT GROUP BELGIUM SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFLINT GROUP BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFLINT GROUP BELGIUM SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFLINT GROUP BELGIUM SA, employees, financial statistics.