'T KAPPERSHOEKJE CHRIS

Contactgegevens 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KAPPERSHOEKJE CHRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIERSESTEENWEG 1; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15208691 (+32-15208691) 15208691 (+32-15208691)

Fax (fax): +32 (69) 415-61-66 +32 (69) 415-61-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KAPPERSHOEKJE CHRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KAPPERSHOEKJE CHRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS
Products information 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS

BTW identificatienummer (tax): BE02029693603
Ondernemingsnummer: 8074096679
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS
(Get full report from official database of BE for 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS
Addition kinds of activities for 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS

34430501. Atoomafvalbakken | Atomic waste casks
35419902. Elektrische ontladings erosie machines | Electrical discharge erosion machines
38610309. Filmapparatuur en -apparatuur | Motion picture apparatus and equipment
50830307. Haying machines | Haying machinery
79480301. Racehorse training | Racehorse training

Werken bij 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • Jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • chauffeur C (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

Zoek naar antwoorden van 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS in sociale netwerken
Look for responds of 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS. Laat een reactie achter voor 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS. 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS. Leave a respond for 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS. 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS op de google maps. Adres en contacten 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS
Location of 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS on the google maps. Address and contacts of 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS: IPPA | FORTIS | DELPORTE CH. | THIERRY DE MAURISSENS | GEORGES FRANKAR

Other related companies as 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS: IPPA | FORTIS | DELPORTE CH. | THIERRY DE MAURISSENS | GEORGES FRANKAR

'T KAPPERSHOEKJE CHRIS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02029693603. Het bedrijf 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS bevindt zich op het adres: LIERSESTEENWEG 1; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 801,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS, openstaande posities, locatie van 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS op de kaart.

'T KAPPERSHOEKJE CHRIS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS, company assigned to the tax number BE02029693603. The company 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS is located at the address: LIERSESTEENWEG 1; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 801,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS is not available. You also can look at reviews of 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS, open positions, location of 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KAPPERSHOEKJE CHRIS, employees, financial statistics.