DEMEESTER & BERTELOOT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DEMEESTER & BERTELOOT
Private companiesReal Estate • DEMEESTER & BERTELOOT

Contactgegevens DEMEESTER & BERTELOOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMEESTER & BERTELOOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMEESTER & BERTELOOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSDREEF 176; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51225608 (+32-51225608) 51225608 (+32-51225608)

Fax (fax): +32 (14) 944-92-18 +32 (14) 944-92-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMEESTER & BERTELOOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMEESTER & BERTELOOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMEESTER & BERTELOOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMEESTER & BERTELOOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMEESTER & BERTELOOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMEESTER & BERTELOOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMEESTER & BERTELOOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMEESTER & BERTELOOT
Products information DEMEESTER & BERTELOOT

BTW identificatienummer (tax): BE03180236816
Ondernemingsnummer: 4958648681
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Services: Architectes d'Intérieur.. Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition.

Product categorie (product category): Salles de spectacles. Décorateurs d'intérieur. Eclairage et équipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMEESTER & BERTELOOT
(Get full report from official database of BE for DEMEESTER & BERTELOOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMEESTER & BERTELOOT
Addition kinds of activities for DEMEESTER & BERTELOOT

152202. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
09190100. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices
36690000. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
39491101. Baseball apparatuur en benodigdheden, algemeen | Baseball equipment and supplies, general

Werken bij DEMEESTER & BERTELOOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMEESTER & BERTELOOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMEESTER & BERTELOOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMEESTER & BERTELOOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

  • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van DEMEESTER & BERTELOOT in sociale netwerken
Look for responds of DEMEESTER & BERTELOOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMEESTER & BERTELOOT. Laat een reactie achter voor DEMEESTER & BERTELOOT. DEMEESTER & BERTELOOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMEESTER & BERTELOOT. Leave a respond for DEMEESTER & BERTELOOT. DEMEESTER & BERTELOOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMEESTER & BERTELOOT op de google maps. Adres en contacten DEMEESTER & BERTELOOT
Location of DEMEESTER & BERTELOOT on the google maps. Address and contacts of DEMEESTER & BERTELOOT

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMEESTER & BERTELOOT DEMEESTER & BERTELOOT: GUSTAAF TIMMERMANS | Hannon Sport | GARAGE PARMENTIER | K.T.C. AZALEA | C. VANLEERBERGHE

Other related companies as DEMEESTER & BERTELOOT: GUSTAAF TIMMERMANS | Hannon Sport | GARAGE PARMENTIER | K.T.C. AZALEA | C. VANLEERBERGHE

DEMEESTER & BERTELOOT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMEESTER & BERTELOOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03180236816. Het bedrijf DEMEESTER & BERTELOOT bevindt zich op het adres: STATIONSDREEF 176; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salles de spectacles. Décorateurs d'intérieur. Eclairage et équipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Services: Architectes d'Intérieur.. Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition..
De hoofdactiviteit van DEMEESTER & BERTELOOT is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMEESTER & BERTELOOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMEESTER & BERTELOOT, openstaande posities, locatie van DEMEESTER & BERTELOOT op de kaart.

DEMEESTER & BERTELOOT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMEESTER & BERTELOOT, company assigned to the tax number BE03180236816. The company DEMEESTER & BERTELOOT is located at the address: STATIONSDREEF 176; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salles de spectacles. Décorateurs d'intérieur. Eclairage et équipements du foyer. List of products are Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Services: Architectes d'Intérieur.. Services: Galeries d'Art, Espaces d'Exposition..
The main activity of DEMEESTER & BERTELOOT is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMEESTER & BERTELOOT is not available. You also can look at reviews of DEMEESTER & BERTELOOT, open positions, location of DEMEESTER & BERTELOOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMEESTER & BERTELOOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMEESTER & BERTELOOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMEESTER & BERTELOOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMEESTER & BERTELOOT, employees, financial statistics.